Cele mai bune gemuri de pus pe paine!

23 iunie 2020
Autor:
Touch Media

In ziua de astazi este greu sa gasesti un gem perfect, suficient de dulce, cu gustul acela ca in copilarie, din fructe proaspete si fara chimicale, cu un aspect placut, o culoare naturala, obtinut prin procedee clasice, adaptate noilor tehnologii. Duro este un producator de gemuri de calitate, numai din fructe proaspete, achizitionate de pe plaiurile mioritice ale tarii si preparate intr-o fabrica tehnologizata, ce atinge o capacitate de pana la 6 tone/ora. Asiguram distributia produselor Duro si sub marcile diferitelor brand-uri, dar si prin distribuitorii agreati pe fiecare judet.

Simti lipsa gemurilor la micul dejun? Nimic nu se compara cu o felie de paine, de preferabil facuta in casa, unsa cu unt si gem. Daca nu ti-ai umplut pana acum camara te invitam sa incerci sortimentele de gemuri Duro. Retetele noastre autentice de gemuri iti vor incanta papilele gustative atat la micul dejun cat si in diferite deserturi pregatite in casa. Realizam gemuri pentru patiserii, de cea mai buna calitate, folosite pentru umpluturi in patiserie si cofetarie. Clatitele, cornurile, fursecurile si alte bunatati asemanatoare sunt si mai delicioase cu gemurile Duro.

Atunci cand vrei ceva dulce, te poti rasfata cu gemurile Duro! Ideale de pus pe paine, mancate ca atare sau folosite in deserturi. Poti incerca si fillingul termostabil de la Duro, acelasi gust al copilariei, dar intr-un ambalaj mult mai mare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram