Cele mai apreciate arii de expertiză ale avocaților din echipa Buju Stanciu și Asociații

12 noiembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Diversitatea societății de avocatură Buju Stanciu și Asociații este importantă. Aceasta oferă ocazia clienților să găsească un avocat penal pentru cazul lor mult mai ușor. Este simplu să găsești un avocat potrivit atunci când ai de unde alege. Cu atât mai bine dacă acesta este bine instruit, așa cum sunt avocații Buju Stanciu și Asociații.

De ce ai apela la serviciile acestui cabinet de avocatură?

Motivele pentru care ai apela la cabinetul de avocatură Buju Stanciu și Asociații sunt numeroase. Cauți un avocat din București competent pentru cazul tău? Iscusința cu care angajații din această societate de avocatură își desfășoară activitatea este excepțională. Cauți un angajat foarte atent la detalii și persuasiv în discursul său? Avocații Buju Stanciu și Asociații pot câștiga orice dezbatere verbală.

În același timp, ariile de expertiză în care activează sunt și ele de luat în considerare. Cele mai apreciate și importante arii în care lucrează cu profesionalism sunt:

 1. dreptul civil
 2. dreptul muncii
 3. dreptul comercial
 4. achiziții publice
 5. malpraxis medical
 6. blockchain și criptomonede
 7. drept penal și drept penal al afacerilor
 8. comerțul electronic

Toate aceste arii de expertiză sunt doar câteva din cele profesionist acoperite de angajații societății de avocatură. Nu există domeniu juridic în care ei să nu exceleze. Datorită anilor de experiență, au acumulat abilități importante care îi ajută să își facă bine meseria.

Ce face fiecare avocat în aria în care lucrează?

            Ariile de expertiză în care aceștia lucrează au atât asemănări, cât și deosebiri. Un angajat care poartă titlul de avocat dreptul muncii, poate sprijini atât angajați, cât și angajatori. Un astfel de avocat ajută clienții în conflictele care se iscă în domeniul muncii. Dacă, spre exemplu, ești angajat iar drepturile tale au fost încălcate, un avocat în dreptul muncii îți poate fi de ajutor.

            Dacă dorești să vinzi criptomonede, atunci un avocat specializat în blockchain și criptomonede este potrivit. La fel și în situația în care dorești să cumperi criptomonede. Avocatul îți poate aduce la cunoștință legile pe care trebuie să le respecți pentru a face așa ceva. El îți poate răspunde la toate întrebările pe care le ai cu privire la criptomonede.

            La orice avocat ai apela, cert este faptul că toți sunt foarte bine pregătiți. Asemănările stau în profesionalismul cu care lucrează. Toți sunt pasionați de ceea ce fac. Te vor ajuta în toate sensurile posibile ca să îți facă viața mai ușoară.

Calitățile avocaților Buju Stanciu și Asociații

            Cu toate că ariile de expertiză sunt diverse, angajații au similarități în ceea ce privesc abilitățile și calitățile lor. Profesionalismul îi caracterizează pe toți avocații Buju Stanciu și Asociații. La fel și experiența. Alte calități pe care le mai posedă:

 • pasiunea și dorința de a ajuta oamenii
 • cunosc această meserie în toată profunzimea ei
 • atenția și gândirea logică
 • rațiunea, dar și persuasiunea
 • lucrează excelent atât singuri, cât și în echipă

Toate aceste calități au fost dezvoltate prin experiență. Studiile superioare pe care le au i-au ajutat să își stabilească o bază pentru aceste abilități. Prin profesare, și-au consolidat calitățile. Prin muncă asiduă și continuă, au reușit să devină avocați excelenți care își cunosc la perfecție îndatoririle. Serviciile pe care le oferă au fost șlefuite și de parteneriatele strategice pe care firma le-a încheiat.

Prin schimburi de experiențe cu societăți de avocatură din Italia și Republica Moldova, și-au fixat mai bine anumite cunoștințe. Schimbul de know-how și de informații i-a ajutat să se dezvolte și mai mult. În acest mod s-au asigurat că serviciile pe care le oferă sunt de cea mai înaltă calitate. Clienții sunt mereu mulțumiți de ceea ce oferă Buju Stanciu și Asociații.

Cea mai responsabilă societate de avocatură

            Buju Stanciu și Asociații este una dintre cele mai responsabile societăți de avocatură din București. Angajații își fac excelent meseria deoarece sunt foarte bine pregătiți. Avocații sunt profesioniști. Colaborarea cu aceștia vă poate aduce garantat reușita. Dacă ai nevoie de un avocat serios și competent, poți intra pe site-ul bsa.ro pentru date de contact.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram