Cel mai usor de organizat nunta

De multe ori auziti cum diverse domnisoare spun ca ele, in momentul in care se vor casatori, stiu exact cum va arata ziua respective. Deja stiu localul, cum va fi decorata sala, ce aranjamente florale vor avea, ce formatie nunta va intretine atmosfera si chiar si cum vor fi imbracate domnisoarele de onoare si cate vor fi la numar. Si da, chiar exista acest tip de domnisoare, care toata viata au visat la acest moment, la aceasta zi care vrea sa fie cea mai fericita zi din viata lor.

Recent, am fost la o nunta care probabil a fost cea mai putin stresanta pentru miri, deoarece mireasa deja stia cum vor decurge lucrurile. Deja stia cum va arata rochia de mireasa a visurilor sale, a trebuit doar sa mearga la magazinele de rochii de mirese sa o gaseasca pe cea care sa ii indeplineasca cerintele. Spre surprinderea noastra, achizitionarea rochiei a durat doar 4 ore adunate cu vizita la 3 magazine si probatul acesteia. Trebuie sa recunosc, aceasta mireasa este eroul meu. Inchirierea salii pentru organizarea evenimentului a fost, cuvintele ei, “floare la ureche”, deoarece a avut nevoie doar sa ia decizia asupra datei si sa dea avansul. Adevarul este, ca ceea ce i-a usurat foarte mult munca, este faptul ca a ainceput sa organizeze totul cu circa 2 ani jumatate inaintea evenimentului. Cu totii stim ca este greu sa mai gasesti restaurant libere sau disponibilitate la muzica daca te decizi pe ultima suta de metri, deoarece in cazul efenimentelor precum nunta si botezul, ata muzica cat si locatia sunt primele care se inchiriaza. De aceea, daca doresti ca totul sa fie asa cum ti-ai dorit sis a ai parte de formatia, trupa, precum si de locatia la care ai visat, este bine sa incepi din timp.

Fiind la capitolul muzica, miresica a trebuit sa recunoasca faptul ca aici a fost teama ei cea mai mare, deoarece desi stia exact ce formatie dorea sa faca atmosfera la nunta ei, auzind ca sunt formatii care au evenimente luate pentru timp de 3 ani, in fiecare weekend, s-a temut ca totusi sa trebuiasca sa caute alta variante. Deja incepuse sa isi inchipuie cum va trebui sa mearga sa asculte o alta trupa nunta Bucuresti, deoarece nu poti avea nunta fara muzica. Din fericire, nu a fost cazul, deoarece trupa pe care si-o imaginase era dispnibila pentru data in care s-a stabilit evenimentul. Putem afirma, in acest caz, ca oamenilor pozitivi si optimisti, li se intampla lucrurile intocmai cum isi doresc.

Alegerea meniurilor si a decoratiunilor a fost probabil cea mai simpla parte a nunti, deoarece, dupa cum stim, de acest aspect se ocupa restaurantul, respectiv firma de decor pentru astfel de evenimente.  Am ramas surprinsi de lejeritatea cu care a fost organizat evenimentul si cat de reusit a fost. Adevarul este, ca daca te inarmezi cu rabadre, si incepi din timp, facand fiecare lucru la timpul lui, poti reusi sa iti organizezi nunta visurilor tale fara prea mare efort. Nu toate miresele trebuie de fie “bridezilla”, desi nu le putem invinovati. Ziua nuntii, asteptata cu nerabdare, chiar toata saptamana anterioara acesteia in care iti doresti ca totul sa fie perfect, este o perioada plina de emotii, astfel incat cu greu te poti abtine de la a nu te stresa.