fbpx

Cel mai strălucitor cadou de Paște!

Suntem atât de aproape de poate cea mai frumoasă și mai intimă sărbătoare din România, una așteptată de milioane de conaționali.

Paștele e în doar câteva zile și simți din ce în ce mai puternică presiunea cadoului perfect? Mai ales în contextul unei revederi călduroase? Probabil că până la această oră ai vizitat deja toate magazinele din mall-uri și te-ai uitat pe toate site-urile care îți promiteau surprize care vor aduce zâmbete largi celor dragi. Ofertele nu au făcut excepție nici anul acesta și au curs în valuri, parcă mai mult ca niciodată din moment ce mulți dintre noi n-am mai putut umbla prin magazine ca în oricare alt an.

Unii români au ales să nu piardă timpul prin centre comerciale și website-uri și au ascultat de cea mai nouă tendință și tentație în materie de cadouri: bijuteriile.

În ultimii ani tot mai multe persoane, inclusiv vedete din mai multe domenii de activitate, au trecut pragul magazinelor de bijuterii în căutarea cadoului perfect. De fiecare dată s-au declarat încântate și încântați de alegere din două motive simple și evidente: o bijuterie reprezintă cel mai bine veșnicia sentimentului din spatele cadoului și o bijuterie își păstrează valoarea oricând, fiind ceea ce specialiștii în domeniu consideră „cadoul-investiție”. La îndemnul unora dintre aceste personalități numărul comenzilor de bijuterii a crescut în România, de la an la an fiind mai mulți cumpărători cât și fericiți cadorisiți.

Valmand, singurul producător român de bijuterii din platină, a remarcat faptul că în ultimii ani tot mai mulți au trecut pragul magazinului și numărul bijuteriilor personalizate a crescut vertiginos. „Spre fericirea și încântarea noastră am observat faptul că tot mai mulți români știu să recunoască o bijuterie de calitate și au înțeles simplitatea cadoului care exprimă atât de mult. Asta nu poate decât să ne bucure și să arate că ne îndreptăm spre o normalitate la care acum 10-15 ani doar visam”, au mai declarat reprezentanții producătorului român.

În întâmpinarea acestei dorințe Valmand a lansat în această primăvară o super campanie pe piața din România: reduceri de până la 70% la produsele disponibile in stoc, livrare oriunde în țară, gratuită, în 24h.