fbpx

Cel mai modern hobby – pictura pe numere

Pictura pe numere este o activitate creativa si fascinanta, cea mai moderna a zilelor noastre, care iti va distrage atentia de la grijile cotidiene si iti va oferi o placere estetica reala in procesul de desenare. Ea reprezinta o activitate simpla si foarte frumoasa, prin urmare este disponibila pentru toti si o poate face oricine are dorinta si timp liber.

 

Desenul pe numere se infaptuieste cu ajutorul a diferitor kituri pictura pe numere si reprezinta un hobby modern pentru persoanele inclinate spre creativitatea artistica, dar nu numai. Un kit pictura numere entuziasmeaza pe toata lumea din motiv ca permite chiar si celor care nu stiu sa deseneze sa obtina un rezultat uimitor. In plus, tabloul incadrat va fi un decor minunat pentru interiorul unui apartament, casa, sau un cadou excelent pentru un membru al familiei sau un prieten drag.

 

Cum se fac diferite kituri pictura numere? De fapt, producatorii iau o pictura mare si frumoasa, o impart in fragmente mici, fiecare dintre ele necesitand a fi vopsite cu o anumita culoare. Culorile, de altfel, sunt marcate pe aceleasi fragmente cu numere (de unde si denumirea de pictura „pe numere”). Cu un astfel de set, pictezi pur si simplu fragment cu fragment, astfel obtinand un tablou. Un kit de pictura pe numere contine tot ce ai nevoie pentru a incepe imediat: panza, culori si pensule.

 

Cateva sfaturi inainte de a incepe a picta pe numere:

  • Pregateste locul. Este recomandat sa iti pregatesti un loc curat pe masa unde sa te simti confortabil, vei petrece ceva timp pictand;
  • Iluminatul. Iluminatul trebuie sa fie foarte bun. Daca vei lucra in semi intuneric vei obosi foarte tare vederea si nici rezultatul nu va fi pe masura asteptarilor;
  • Sa ai la indemana apa curata. Ai nevoie de apa curata pentru a spala pensulele cat mai des. Este foarte important sa faci acest lucru de fiecare data cand schimbi vopseaua si, de asemenea, dupa terminarea vopsirii;
  • Sa iti pregatesti un servetel curat. Dupa ce ai spalat peria, trebuie sa o stergi pentru a nu turna excesul de apa pe desen.

 

Aceasta este tot de ce ai nevoie pentru a picta pe numere, cu exceptia timpului liber si a dorintei, desigur. Spor la pictat!