Cel mai bun cadru de mers pentru situatii deosebite

29 mai 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Din nefericire, in viata oamenilor au loc diverse accidente sau pot aparea unele boli care le afecteaza capacitatea de a se deplasa in conditii normale. Atunci este necesar un cadru de mers de care pacientii sa se sprijine in urma unei operatii, spre exemplu, in cazul in care sunt in varsta sau slabiti de boli, insa doresc sa se deplaseze in casa, in curte, pe strada sau pe holurile spitalului.

In comparatie cu un baston simplu, cadrul de mers din oferta magazinului https://www.magazinulortopedic.ro/ , de unde pacientii isi pot achizitiona cadru ortopedic la cel mai bun raport calitate – pret, va prelua aproape jumatate din masa corpului si va imbunatati calitatea vietii celor care au o mobilitate scazuta, celor care au afectiuni locomotorii care ii impiedica sa aiba o viata activa.

Criterii pe baza carora pacientii pot alege un cadru de mers bun

Pe piata exista mai multe modele de cadre de mers, cu constructie fixa, echipate cu roti sau pliabile, care pot fi folosite in interior sau in exterior, in functie de necesitati. Cadrele de mers fixe sunt, in general, formate din patru picioare si o baza larga, ce ajuta la mentinerea echilibrului. Aceste modele necesita mai mult efort din partea utilizatorului, nefiind recomandate persoanelor in varsta, care obosesc destul de usor.

Cadrele de mers cu roti ofera mult mai multa mobilitate, sunt mai usor de manevrat si mai rapide, in timp ce modelele pliabile sunt ideale, pentru ca sunt usor de transportat in masina sau in tren. Este foarte important ca modelul de cadru de mers ales sa fie metalic, cel din aluminiu fiind mult mai usor de manevrat in comparatie cu cel din otel, iar daca este dotat cu pufere din cauciuc care invelesc picioarele si ii confera proprietati antiderapante este cu adevarat modelul ideal.

Cadru ortopedic | cadru de mers | cel mai bun raport calitate – pret | magazinulortopedic.ro

cadru de mers

Pentru a achizitiona un cadru de mers ieftin si bun, pacientii sau rudele acestora trebuie doar sa apeleze la magazinul online Magazinulortopedic.ro, unde vor gasi modele excelente, atat pentru pacientii care au suferit o interventie chirurgicala, cat si pentru persoanele care si-au pierdut din mobilitate din cauza varstei sau a unor afectiuni. Este important ca un astfel de dispozitiv sa fie ajustabil, confortabil si usor de folosit, precum si foarte rezistent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram