fbpx

Cel mai bun atelier de print digital despre care nu stiai inca

Cea mai buna strategie de reducere a preturilor este oferirea de servicii aditionale procesului brut de printare. Cum ar fi creatia layout-ului, bazata pe modele preexistente ca sa fie in costuri minime. Dar nu e fezabila mereu si multi clienti pornesc de la premisa gratuitatii serviciului de design.
Asa ca micsorarea preturilor incepe cu stabilirea profitului minim acceptabil la care firma ruleaza intr-un standard suficient de bun. Acest proces trebuie sa se bazeze pe cifre.

Odata stabilit profitul minim, cealalta directie este data de costurile primitive. In caz de print digital ele vin de aici: personal/operatori de echipament, hartie de printat, toner sau contract pe copie, regie.
Astfel optimizarea cheltuielilor se face punctual pe diferitii furnizori. Exista un minim satisfacator, dat de piata muncii, la care un operator performeaza suficient de bine. Verifica daca exista personal platit dupa o grila neactuala.

La printare hartia indicata a se folosi este cea tratata special pentru print digital, lucru ce rezulta intr-un cost mai mare cu hartia. Vezi daca poti folosi pe echipamentele tale hartie de tipar offset, este mult mai ieftina.

Contractul pe copie aduce o sporire a costurilor cu 30% – 40%. Aduce in acelasi timp si o pace a mintii. Daca nu iti permiti acest lux, renunta la contract si cumpara direct toner compatibil original. Cauta un depanator profesional ce poate, in timpul liber, sa se ocupe de defectiuni. Majoritatea defectiunilor sunt foarte simple. Invata sa le rezolvi chiar tu. Nu e e atat de greu.

Cheltuielile de regie sunt greu de redus. Un atelier de print digital poate fi foarte compact. Il poti muta acasa, daca ai una sau daca iti permiti aceasta mutare.

Toata aceasta strategie se bazeaza pe reducerea numerica a pretului. Dar in realitate pretul este un numar psihologic. Putine lucrari de print au timp de livrare relaxat. Majoritatea lucrarilor sunt in regim de semi-urgenta. Depasirea termenului de livrare cerut realmente creaza durere clientului tau. Acesta, daca este intermediar trebuie sa isi infrunte propriul client si sa suporte reprosurile sau chiar micsorari ale propriului profit. In fata acestor pericole nu e de mirare ca o livrare promisa, garantata si intamplata la timp face inteligibil pretul de achizitie.

Concluzia noastra, pur practica si prin asta atat de reala, este ca termenul de livrare este cea mai buna strategie de optimizare a pretului.Sigur acest lucru cere sacrificii dar avem rutina de printare urgenta a comenzilor online. Promitem calitate industriala la preturi drepte, de furnizor si garantam marja termenului de livrare bazandu-ne pe puterea combinata a Xerox si Canon. Operatorii au experienta extinsa in print digital, deci executa rapid si calitativ comenzile.