fbpx

Ceasuri de mana dama in tendintele profesiei

Ceasuri dama

Gandind practic, orice femeie poate  utiliza un smartphone sau o tableta, pentru a urmari timpul. Femeile de afaceri si cele care iubesc moda si accesoriile feminine, prefera ceasuri de mana dama pentru a atrage atentia, indicand nivelul veniturilor si, bineinteles, gustul proprietarei. De asemenea, ceasul de mana subliniaza pozitia lor pe ierarhie. Ceasurile de dama ca si cele pentru barbati, reprezinta un obiect al stilului individual, spunand multe despre proprietarul lor. Si este important sa se tina seama ca uneori, valoarea lor nu consta in diamantele care impodobesc ceasul, ci in mecanism, design si decorare, in traditii si brand. Cel mai important lucru pentru femeile care cunosc valoarea unui ceas de mana, este calitatea mecanismului. De asemenea, exista si femei care nu acorda prea multa importanta acestui accesoriu la moda, purtandu-l pur si simplu pe incheietura mainii. 

Valoarea mecanismului sau o imagine de succes

Astazi, doamnele se confrunta adesea cu o dilema. Pe de o parte, femeile de afaceri care poarta ceasuri de mana dama, si care pentru ele reprezinta un accesoriu al statutului, creandu-le o imagine de succes, si, pe de alta parte, femeile care urmaresc tendintele modei, purtand acest accesoriu doar pentru a atrage atentia tuturor, raspunzand astfel, tendintelor de moda in schimbare. 

Prin urmare, multe cumparatoare prefera ceasuri de mana dama ieftine, asa-numitele ceasuri la moda – cu forma originala si sigla usor de recunoscut a uneia dintre casele de moda. Astfel de ceasuri au devenit recent extrem de populare. Avand cateva ceasuri la moda  inseamna a fi capabila sa le porti in functie de tinuta. Numarul este determinat in principal de capacitatile financiare.

Tipuri de ceasuri de mana dama

Ceas de dama Skmei

Exista patru tipuri de ceasuri pentru femei: clasic, sportiv, design si reprezentativ. 

Ceasul Clasic. Acesta este un ceas care a trecut testul timpului. Designul este calm, strict, nobil, fara excese tehnice sau accesorii amplasate. Scopul principal al unui astfel de ceas este sa arate ora si data. Un astfel de model de ceas poate fi purtat de femeile care prefera un program de lucru strict si concis.

Ceasul Sport. Conceput pentru utilizare in conditii extreme. Cadran impermeabil, bratara cu fixare fiabila, o gama larga de functii suplimentare – cronograf, butoane mari, cadran si numere luminescente. Designul ceasurilor sportive poate fi atat auster, cat si incrustat cu diamante.

Ceasuri cu design. Cele mai multe dintre ele au o forma neregulata sau, in general, nu sunt foarte asemanatoare cu ceasurile obisnuite si uneori sunt o adevarata opera de arta. Cadranul unui astfel de ceas, este in culori neconventionale, iar numerele sunt complet absente.

Ceasuri reprezentative. Scopul lor este publicitatea. Prin urmare, acestea sunt purtate de femeile de afaceri, atunci cand au nevoie sa impresioneze un partener de afaceri, un prieten etc. In general, astfel de ceasuri de mana dama sunt fie scumpe de la branduri de prestigiu, fie elegante sau spectaculoase in design.

Atunci cand alegi un ceas de mana dama, este foarte important sa se potriveasca profesiei si pozitiei tale in societate. Cu cat profesia este mai conservatoare, cu atat ar trebui sa fie cel mai clasic ceas, cel putin la locul de munca. Un economist, un medic, un avocat ar trebui sa aleaga ceasuri de mana dama fiabile si echilibrate, respectiv sa reflecte  clasicul dovedit. Femeile care lucreaza in domeniul modei, publicitatii, show-business-ului isi pot exprima originalitatea si spiritul creativ cu ajutorul ceasurilor la moda.

Resursa: Ceasuri-Shop.ro/ceasuri-dama