Ceasuri barbatesti purtate cu succes de femei

Din momentul in care femeile au inceput sa poarte pantaloni au intrat treptat, dar sigur, pe teritoriul barbatilor. Apoi, au avut dreptul sa urmeze orice cariera pe care o faceau acestia, iau orizonturile libertatii s-au extins atat de mult incat au inceput sa se si tunda scurt fara ca acest lucru sa aduca rusine intregii familii extinse.

La fel cum pot face multe alte lucruri barbatesti, femeile au inceput sa poarte si ceasuri pentru barbati. De ce? Probabil ca la inceput au facut-o din simplul motiv al economiilor financiare, iar in al doilea rand pentru ca erau mari si cifrele se vedeau foarte bine. Apoi a devenit o moda, iar moda s-a transformat intr-o declaratie de stil. Odata cu trecerea timpului, minusculele ceasuri feminine au fost inlocuite cu ceasuri mari, simple sau complexe, colorate sau neutre, cu bratari de piele sau metalice.

Chiar si acum, cand exista atat de multe variante si posibilitati de a achizitiona ceasuri de dama, unele femei continua sa poarte ceasuri pentru barbati. Iata cateva dintre ceasurile barbatesti purtate de femei!

Rolex Daytona este un simbol major al statutului. Toata lumea cunoaste aceasta marca, iar stilul clasic al ceasului il face potrivit pentru orice tinuta. Nu este nici prea mare, nici prea mic, insa la incheietura subtire a unei doamne va parea supradimensionat, fapt care ii va da o valoare deosebita.

Hublot este foarte diferit de rolex. Este modern, inovator, tehnic, indraznet, un ceas al secolului XXI, foarte potrivit ambelor sexe. Hublot Big Bang adauga un aer aparte oricarei tinute; de la cele elegante pana la cele provocatoare.

Cumpar ceasuri de lux pentru a le revinde intr-un amanet de ceasuri | premiumamanet.ro

cumpar ceasuri

Panerai este un brand atat de masculin, astfel incat o femeie care poarta un ceas de acest gen face o declaratie puternica. Aceste ceasuri sunt despre masculinitate, nu despre statut. O femeie care poarta Panerai nu are nimic de demonstrat si, cu siguranta, nu poarta acest ceas in incercarea de a impresiona pe cineva, ci doar pentru a arata cine este de fapt!

Indiferent daca sunteti barbat sau femeie, daca aveti ceasuri pretioase pe care nu le mai folositi, le puteti vinde. Cumpar ceasuri de lux pentru a le revinde intr-un amanet de ceasuri. Daca doriti mai multe detalii, accesati cu incredere https://www.premiumamanet.ro/!