fbpx

Ceaiul de slabit – este sanatos? Mituri si fapte

Pierderea în greutate nu este ușoară, mai ales dacă se așteaptă rezultate rapide. Prin urmare, orice mijloc de accelerare a acestui proces este extrem de dorit. Nu este de mirare că toate aceste ceaiuri de slabit au câștigat rapid popularitate. Sa descoperim beneficiile ceaiului de slabit!

Ceaiurile din plante sunt cunoscute de secole. Infuziile, preparate pe baza diferitelor ierburi folosite în medicina populară, se bucură de o popularitate nemărginită. Acestea vă permit să evitati multe afecțiuni și susțin procesul de slăbire. De exemplu pentru buna functionare a ficatului puteti alege un ceai de anghinare, iar pentru a reduce tensiunea arterială este recomandat ceaiul de păducel și hamei. Atunci cand doriti sa sustineti digestia si sa ardeti grasimile, puteti folosi un ceai antiadipos. Acesta are si efect tonic si energizant.

Mit. Ceaiurile de slăbit te vor ajuta să slăbești fără sacrificii.

Ceaiul in sine, nu este un remediu pentru kilogramele în exces. Nu conține ingrediente active care ar dizolva grăsimea acumulată de-a lungul anilor. Daca ai o dieta necorespunzătoare, un stil de viață sedentar acestea nu au nici un efect. De aceea, ceaiurile de slăbire nu vor face ca țesutul adipos să dispară de la sine, fără niciun efort din partea persoanei care se luptă cu kilogramele în exces.

Fapt. Ceaiurile de slăbire îmbunătățesc digestia.

Ceaiurile de slăbit sunt de obicei un amestec de plante care nu au proprietăți digestive. Sprijină procesul digestiv, ajută la accelerarea metabolismului și contribuie la îndepărtarea substanțelor nocive din organism. In acest mod va pot ajuta sa pierdeti în greutate, mai ales dacă lupta împotriva kilogramelor în exces este împiedicată de un metabolism lent.

Unele sortimente de ceaiuri contin si ingrediente care susțin metabolismul grăsimilor, proteinelor și carbohidraților, asa cum este ceaiul antiadipos cu ginseng. Acest lucru, la rândul său, ajută la scăderea și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

Mit. Fiecare ceai de slăbit este sănătos.

Deși ceaiurile de slăbit se bazează pe ierburi, anumite ingrediente pot afecta negativ organismului. Acestea sunt în principal produse laxative care pot afecta tranzitul intestinal. Acest lucru se va traduce într-un proces digestive mai lent.

Fapt. Ceaiul de slăbit trebuie să completeze dieta și exercițiile fizice.

Ceaiul în sine nu slăbește, dar vă poate ajuta să luptați cu kilogramele in plus. Cu toate acestea, este necesară o abordare cu mai multe fronturi, adică utilizarea unei diete echilibrate și practicarea sportului.

Cum să alegeți ceaiuri de slabit eficiente și sigure?

Dacă doriți să ajutați la combaterea excesului de kilograme, alegeți ceaiuri de slabit eficiente și sigure în același timp. În primul rând, acordați atenție listei de ingrediente. Alegeti doar produse cu substanțe cunoscute pentru proprietățile lor digestive și detoxifiante.

Nu vă lăsați convinși de produsele care, în afară de plante medicinale, conțin si ingrediente suspecte. Din acest motiv, alegeți întotdeauna magazine de incredere, asa cum este Sam-Distribution. Doar asa, veți fi siguri că produsele sunt originale si sigure pentru sanatatea dvs.