fbpx

Cea mai calitativă spumă de la firma Selfy

Spuma Auto Activa

Pentru majoritatea iubitorilor și împătimiților de mașini, procesul de spălare este un adevarat ritual, cu toate acestea majoritatea riscă să își distrugă caroseria mașinii folosind materiale și produse care nu sunt benefice autoturismelor. Dacă nu știi încă beneficiile spălării cu o spuma activa ai ajuns în locul potrivit.

Spălarea autoturismelor acasă – da sau nu?

Spălarea autoturismelor în propria curte este o plăcere pentru majoritatea deținătorilor de mașini, din păcate aceștia nu conștientizează gravitatea cu care pot afecta anumite elemente ale caroseriei sau ale interiorului, folosind produse neadecvate spălării autoturismelor.

În primul rând, o spuma auto profesională este un detergent pentru curățare des folosit în cadrul spălătoriilor self-service, iar rezultatele obținute acolo nu vor fi niciodată asemănătoare cu cele de acasă, tocmai datorită calității produsului. Spălătoriile self sunt un regim prin care șoferii își pot spăla singuri mașina, la fel ca și acasă, așadar decât să ajungi să observi că nu există nicio diferență înainte și după spălarea cu detergenții de vase, este mai eficient să o faci în cadrul unei spălătorii cu produse auto.

Produsele de spălat vase, șampon sau gel de duș nu sunt detergenți auto care să dea rezultate, iar in lipsa acestora, riști ca 90%, datorită compoziției, să afectezi caroseria mașinii sau tapițeria acesteia. O spumă activă de calitate deține substanțe speciale care protejează stratul de ceară, are un PH echilibrat și nu afectează niciun fel de material.

Folosirea materialelor necorespunzătoare este un alt aspect prin care autoturismele pot căpăta defecțiuni. Nu folosiți prosoape de hârtie, prosoape de baie, bucăți de tricouri sau bureți de baie, prin fiecare material riscați să zgâriați caroseria mașinii iar în urma spălării să rămâneți cu diferite urme și pete. Dacă totuși vă doriți să participați în mod direct la spălarea vehiculului este recomandată folosirea spălătoriilor de tip self-service.

Ce detergenți auto foloșeste spălătoria self-service?

Spălătoriile, fie ele clasice sau self-service au nevoie de produse de calitate și renumite pentru a-și păstra clienții și imaginea afacerii, așadar atunci când te gândești să îți speli mașina la self-service poți fi sigur de calitatea rezultatului de la final.

TipTop Selfy este unul dintre furnizorii renumiți de pe piață care pun la dispoziția clienților cei mai eficienți detergenți auto, de o calitate superioară și un preț raportat constant la aceasta. Produsele găsite la ei pe site sunt ideale pentru orice spălătorie de tip self-service, oferind rezultate vizibile și de impact indiferent de tonajul mașinii supus procesului de spălare.

Spălătoriile de acest gen sunt un mediu sigur pentru majoritatea clienților, având posibilitatea de a participa în mod direct la spălarea autoturismelor, aspect care îi aduce satisfacție enormă atunci când văd rezultatul de la final. O spumă auto alcalină are rolul de a curăța impecabil mașinile, indiferent de cantitatea de murdărie care o acoperă,așadar diferențele sunt totale între produsele folosite acasă și produsele de specialitate din spălătorii.

Spumă activă marca Selfy – avantajele folosirii

Produsele de calitate sunt întotdeauna un prilej de a-ți ține clienții aproape și de a le oferi cele mai bune motive să revină, acesta este rolul spumei profesionale într-o spălătorie de încredere.

Detergenții auto de calitate medie sau mică sunt ușor de observat încă din momentul spălarii îndepârtând greu și de suprafață murdăria aflată pe autoturisme. Spuma celor de la Selfy are o concentrație puternică și o compoziție densă, motiv pentru care reusește să pătrundă în profunzimea murdăriei eliminând-o în întregime. Datorită spumei care se crează, aceasta reușește să acopere întreaga suprafață, pătrunzând și în locurile mai puțin accesibile ale caroseriei, iar toate acestea într-un timp de acționare scurt și util.

Compoziția și substanțele speciale nu îi permite să deterioreze în niciun fel caroseria mașinii sau elemntele acesteia, atât plasticul, pielea vopsită sau cauciucul vor fi protejate de către acestea.

Mai mult decât atât, procesul de spălare care are loc în cadrul spălătoriei, împreună cu produsul de calitate auto, mașina va fi lipsită de urme, pete sau reziduuri în urma oricărei spălări. Cu spuma profesională orice autoturism va deveni impecabil, indiferent de tipul de murdărie cu care era acoperit.

Spumă auto Selfy – aliatul autoturismelor și inamicul murdăriei

Intră și tu pe site-ul celor de la TipTop Selfy și comandă-ți orice produs de calitate auto din gama lor. Indiferent de ce vei alege, calitatea fiecărui produs în parte va fi oferită de rezultatul vizibil de la final.

Alege ce este mai bine pentru mașina ta și folosește cele mai bune produse pentru a-i oferi un aspect nou, lucios și impecabil.