fbpx

Cea mai buna selectie de tigari electronice din Romania elichide si accesorii

– o selectie vasta de tigari electronice si moduri de calitate, elichide si accesorii, potrivite pentru diferite tipuri de fumatori si accesibile tuturor
– sansa de a economisii sute de lei lunar, odata ce inlocuiesc vapatul cu fumatul – 4 ingrediente inofensive in loc de 4000 de substante toxice
– 20 de arome de lichide pentru tigara electronica, pe diferite concentratii de nicotina sau fara
– toate sfaturile necesare pentru a renunta la fumat de la o echipa dedicata, cu peste 7 ani de experienta in domeniu
– 14 zile de testare a dispozitivelor; in cazul in care nu va place modelul sau nu este potrivit pentru dvs. il puteti returna fara probleme.

Renunta la fumat! Economiseste bani!

In Romania exista o mare comunitate de vaperi ce au reusit sa renunte la tigarile clasice cu ajutorul tigarii electronice. Va puteti alatura acestora, daca veti achizitiona o tigara electronica din magazinul nostru online, ce are sediul in Bucuresti. Livram oriunde in Romania, in mai putin de 24 de ore. De asemenea, ne puteti urmari pe conturile de Facebook si Twitter pentru a fi la curent cu ultimele promotii si noutati.

De ce sa alegeti Vipercig?

Vipercig este un brand cunoscut in Romania, cu peste 10.000 de clienti multumiti. Unul dintre cele mai mari magazine de tigari electronice din Bucuresti, ce ofera o gama larga de produse si accesorii pentru vaperi, de cea mai buna calitate.

Misiunea noastra a fost si va ramane aceea de a ajuta fumatorii din Romania sa renunte la tigari mai usor cu ajutorul acestui dispozitiv. Fiind totodata consumatori, stim cat de eficient este si ce beneficii ofera fumatorilor.