fbpx

Cea mai buna imprimanta multifunctionala second-hand pentru birou

imprimante second-hand

Una dintre cele mai bune investitii pe care le pot face oamenii in ziua de astazi este reprezentata de dispozitivele IT. De la imprimante second-hand pana la multifunctionale SH, toate sunt utile atat in biroul de acasa, cat si in biroul afacerii pe care clientii magazinului online https://www.it-sh.ro/ o administreaza.

Oamenii fie aleg sa ramana de moda veche si sa isi cumpere dispozitive individuale pentru fiecare sarcina in parte, fie aleg un produs all in one: o multifunctionala la mana a doua care se transforma in imprimanta, scanner, fax si fotocopiator (xerox) si pot alege chiar si o varianta fara fir.

Multifunctionala SH economiseste timp si bani

Indiferent de tipul de multifunctionala ales, oamenii vor face economie la timp si la bani, dar si economie la spatiu. Cu alte cuvinte, vor plati mai putin decat ar plati pentru fiecare dispozitiv in parte (imprimanta, scanner, fotocopiator si fax), vor necesita mai putin spatiu pe birou si in incapere si vor face economie de timp pentru ca, gratie unei simple apasari de buton, comenzile sunt realizate rapid.

Multifunctionala second-hand aleasa trebuie sa imprime perfect pe hartie atat documente, cat si fotografii, sa scaneze documentele si sa multiplice (xeroxeze) tot ceea ce este necesar fie pentru membri familiei, fie pentru angajati sau clienti.

Cui sunt recomandate multifunctionalele second-hand

Multifunctionalele second-hand sunt recomandate atat familiilor cu copii mici, care au nevoie sa imprime foile de lucru pentru gradinita sau scoala sau care au nevoie sa printeze referate si sa scaneze cursuri sau carti, cat si familiilor in care un membru lucreaza de la domiciliu sau isi extinde si acasa programul de lucru de la birou.

De asemenea, multifunctionalele second-hand sunt recomandate in birourile notariale, de traduceri, contabilitate, cu alte cuvinte acolo unde se lucreaza cu documente si fotografii, dar si in gradinite, scoli si institutii de stat, unde bugetul este mic, iar cerintele sunt mari.

Imprimante second-hand | multifunctionale SH | cele mai bune preturi | www.it-sh.ro

imprimante second-hand

Multifunctionalele second-hand trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a satisface cerintele clientilor, si anume sa aiba o viteza buna de tiparire, sa aiba costuri rezonabile pentru consumabile, sa ofere calitate constanta in toate functiile. O imprimanta multifunctionala cu adevarat buna este cea care are functionalitati wireless, duplex automat, cartuse compatibile si care ofera utilizatorilor posibilitatea de a satisface cerintele si preferintele membrilor familiei si ale angajatilor sau clientilor.