fbpx

Cea mai buna configuratie pentru un calculator second hand

Calculatoare Second Hand

Calculatoarele noi, foarte performante, sunt acelea capabile sa redea chiar si cele mai noi tipuri de jocuri. Calculatoarele second hand, pe de alta parte, sunt suficiente pentru munca de biro, pentru jocurile simple, pentru referate, teme si documente. Ceea ce inseamna ca un produs la mana a doua se va dovedi extrem de eficient, insa depinde de configuratia lui si modul in care va raspunde la diferite comenzi. Fie ca oamenii comanda calculatoare refurbished sau second hand, laptopuri sau imprimante, monitoare sau multifunctionale, magazinul online https://calculator-ieftin.ro sta la dispozitia clientilor cu toate informatiile si detaliile necesare pentru a face cea mai buna investitie.

Configuratie calculator SH

Ai nevoie de un computer personal cu performante medii la un pret mai mult decat avantajos? Poti alege o configurare de top, il poti face perfect pentru documente, jocuri, editare sau diferite aplicatii si mai ales pentru navigare pe internet. Un calculator second hand costa destul de putin, suficient pentru a se incadra chiar si in cele mai mici bugete ale familiei.

Asadar, clientii pot alege o platforma Intel sau AMD, pentru ca aceasta isi va pune amprenta asupra modului de functionare al dispozitivului. In plus, in ceea ce priveste configurarea calculatorului, este foarte importanta si placa de baza. In ofertele acestui magazin online cu siguranta clientii vor gasi un produs cu o placa de baza foarte buna.

Procesorul face parte din configuratia unui calculator second hand de top. Procesoarele Intel sunt preferate, dar si modelele Core i3, i5 sau i7, suficient de puternice chiar si pentru jocurile mai nou aparute pe piata. Nu trebuie neglijata placa video, memoria RAM sau hard-disk-ul, precum si unitatea optica, sursa si carcasa dar si monitorul in alegerea configuratiei celui mai bun computer SH.

Configurarea unui sistem de top second hand nu necesita un buget foarte ridicat si clientii nu trebuie sa treaca peste acest aspect, fiindca tot ce este legat de performante tine de aceste alegeri pe care oamenii le fac inca de la inceput.