fbpx

Ce zici de o pizza, de un burger sau de un wraps?

Pizza este o alternativa pentru orice masa? Indiferent ca este sarbatoare sau nu pizza este o alegere buna pentru orice fel de masa, fie ca este pranz sau cina, sau chiar Craciun. Chiar daca traditia spune ca pe masa de sarbatori nu trebuie sa lipseasca preparatele traditionale ca sarmalele si carnati, dorinta de a incerca intotdeuna ceva nou si de a schimba putin atmosfera de Craciun este din ce in ce mai abordata si de romani, iar pizza este una din cele mai bune alegeri. Cel putin in a doua sau a treia zi de Craciun, cu siguranta merge altceva, in afara de preparatele traditionale. Serviciul delivery pizza Constanta, de la San Marco itis ta la dispozitie in fiecare zi, intre ora 10:00 si 00:00.

Noile preparate adaugate in meniul San Marco au un real success, clientii care ne-au trecut pragul sau care au comandat online au fost multumiti si satisfacuti, ne recomanda mai departe si asta nu poate decat sa ne bucure din ce in ce mai tare si sa ne faca sa ne dorim sa adaugam si mai multe preparate noi si chiar sa imbunatatim serviciul de delivery si servirea in restaurant. Te asteptam si in noua noastra locatie, din Bd. Aurel Vlaicu, la intrarea in Mamaia.

Fie ca alegi sa comanzi in regim take away, fie ca alegi una din locatiile noastre sau serviciul delivery Constanta, la noi preparatele sunt delicioase, consistente si sanatoase.