Ce trebuie sa stiti inainte sa alegeti implantul dentar?

In urma unui accident ati pierdut un dinte? Nu va faceti griji, nu este obligatoriu sa alegeti puntea dentara pentru a va strica si dintii alaturati, daca sunteti sanatos puteti alege solutia viabila pentru dumneavoastra astfel incat sa nu afecteze nici un dinte din imprejurimi, lucrarea sa fie de calitate si de durata. O investitie de viitor, care pastreaza dintii vecini intacti, care stimuleaza functional osul si care va scuteste de alte cheltuieli pe viitor este implantul dentar Brasov de la Es Dent, o solutie ce restabileste estetica dintilor, masticatia si fonetica ce va cauzau probleme la un moment dat.

Cine poate beneficia de un implant dentar? In ziua de astazi implantul dentar este metoda cea mai utilizata de restaurare a dintilor pierduti si asta pentru ca nu afecteaza sub nici o forma dintii vecini. In general, persoanele carora le lipsesc unul sau mai multi dinti pot beneficia de serviciul de implantologie Brasov de la Es Dent, dar este foarte importanta si starea de sanatate a organismului, de aceea inainte de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de analize specifice si radiografii pentru ca medicul sa va poata declara apt pentru inserarea implantului.

Serviciul de stomatologie Busteni de la Es Dent va ofera toate indicatiile de ingrijire a implantului dentar. Periajul dentar si utilizarea frecventa a atei dentare va ajuta sa intretineti corect implatul dentar. Implantul dentar este de durata si inlocuieste perfect dintii naturali, astfel incat sunt de obicei nedetectabile.