Ce trebuie sa știm când alegem un loc de joaca?

16 septembrie 2015

• Personalul să fie calificat să aibă griji de copii și să aibă analizele verificate periodic. înainte de a îl lasă pe cel mic la joacă, poți cere să discuți cu managerul care îți va oferi detaliile în această privință.
• Copiii să fie supravegheați pentru a se evita accidentele. Unele locuri de joacă nu permit accesul părinților în incinta locului de joacă. De aceea, trebuie să fii sigur că există personal disponibil pentru supraveghere, mai ales dacă cel mic are sub vârstă de patru ani.
• Curățenia locului de joacă reprezintă un alt criteriu care te poate ajuta să decizi dacă îți poți lasă copilul la joacă. Spațiul trebuie dezinfectat zilnic cu soluții sigure pentru copii. în caz contrar, riști să îți lași copilul într-un focar de infecție.
• Asigură-te că cel mic are mereu apa la dispoziție. Copiii au tendința să alerge în locurile de joacă și să uite să bea apa, ceea ce duce la deshidratare.

Locul de joacă MateiFunClub te asigură că îndeplinește toate condițiile necesare astfel încât, cei mici să se poată distra în siguranță de fiecare când îi trec pragul.

Telefon: 0744155266
PS: Si nu uită. Zugravitul și mobilă distrusă te vor convinge să mergi cu p

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram