fbpx

Ce trebuie sa știi despre un studio de videochat. Prime Studios vine cu detalii

Prime Studios este un studio de videochat din București care oferă atât membrilor afiliați studioului cât și clienților, servicii de o calitate superioară.

Chiar dacă în România cuvântul videochat încă este un subiect controversat și chiar tabu, Prime Studios vine în atenția publicului cu informații clare despre activitatea din interiorul studioului, în așa fel încât, femeile în special, să înțeleagă că acest domeniu de activitate este legal, foarte bine plătit și nu în ultimul rând oferă discreție, încredere și siguranță.

 Ce oferă Prime Studios

Pentru a deveni un model de videochat din cadrul studioului Prime Studios, nu este necesar să ai experiență ci mai degrabă deschidere către nou și să fii dispusă să înveți. Acest studio oferă angajatelor:

  • Training gratuit în limba engleză. În activitatea de videochat, este important să stăpânești foarte bine limba engleză întrucât majoritatea membrilor o folosesc ca fiind o limbă de bază în comunicare. Trainingul oferit de către fondatorii Prime Studios este de 3 luni sau cât este nevoie pentru a ajunge la un nivel avansat.
  • Operații estetice. Dacă îți dorești să atingi perfecțiunea și să arăți ca în reviste, Prime Studios pune la bătaie anual, competiții care au ca și premiu operații estetice la alegere.
  • Prime Studios oferă modelelor flexibilitatea de care au nevoie în așa fel încât să se bucure și de viața personală. Se poate lucra în ture, de dimineață, intermediar sau seara și poți să îți rulezi tura în funcție de cum ai nevoie.
  • Independență financiară. “Tu creezi fericirea, banii o întrețin!”. Acesta este motto-ul celor de la Prime Studios care asigură o independență financiară acelor femei care doresc să colaboreze cu aceștia. Din punctul lor de vedere, o femeie are nevoie de independență financiară pentru a se putea întreține singură.
  • Siguranță. Pentru Prime Studios, este importantă siguranța atât emoțională cât și financiară, deoarece își doresc ca modelele să se simtă în largul lor.

Având în vedere că Prime Studios este unul dintre cele mai bine cotate studiouri de videochat din industria adult, fondatorii au la bază un parteneriat strategic și întrucât fiecare model este un colaborator unic, aceștia oferă o colaborare bazată pe încredere și nu pe obligativitate, ori acest aspect este un pion important într-o colaborare.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul oficial prime-studios.ro sau la numărul de telefon  0725 165 944.