Ce tratam cu ajutorul masajului terapeutic?

Orice tip de masaj este relaxant, dar cel terapeutic este mai mult de atat, se concentreaza pe tratarea anumitor afectiuni, stimuleaza sistemul limfatic, amelioreaza durerile si regleaza functiile hormonale ale organismului. Masajul terapeutic are o multime de efecte benefice, dar numai atunci cand este facut de un profesionist, deoarece pentru fiecare manipulare a pielii, tendoanelor, muschilor si ligamentelor este nevoie de tehnici foarte bine definite. Masajul nu este doar o modalitatea de a va simti bine ci unul dintre cele mai bune moduri de imbunanatire a starii de sanatate. Complexul Vraja Marii recomanda un masaj in Eforie cu unul din specialisti pentru a va simti rasfatati si revigorati.

O cura balneara implica si masajele terapeutice! Masajul terapeutic, exact asa cum numele sau sugereaza este un masaj indicat in situatii de afectarea a echilibrului functional al organismului. Beneficiile acestuia au fost demonstrate de catre specialisti prin mai multe studii. Masajul terapeutic intensifica circulatia sanguina, stimuleaza fluxul limfatic, relaxeaza muschii, ajuta la recuperare, creste imunitatea, imbunatateste calitatea somnului, e detoxifiant si calmeaza durerile in cazul persoanelor care sufera de migrene. Cura balneara din cadrul complexului Vraja Marii se recomanda in urma unei consultatii premergatoare.

Baza de tratament din Constanta, Vraja Marii este locul ideal pentru tratarea numeroaselor afectiuni reumatologice, neurologice, ortopedice, cardio-vasculare sau respiratorii, atat pentru cei mai tineri, cat si pentru cei mai in varsta. Programeaza-ti sejurul din timp la Vraja Marii si te vei putea bucura de momente de relaxare, vei avea un organism mai sanatos, un sistem imuntar puternic si o piele de invidiat.