Ce tort de nunta alegi pentru a fi in pas cu moda

Poate ca suna ciudat, insa exista si in materie de torturi o moda, trenduri si stiluri care se impun. Acum cativa ani nu existau atat de multe optiuni, astfel ca tortul de nunta era clasic, simplu sau cel mult floral ca si design. Situatia e cu totul diferita acum – descopera ce fel de tort este in trend pentru nuntile anului 2017.

Tortul potrivit

In topul alegerilor trebuie sa fie potrivirea tortului cu evenimentul in sine. Asadar, incepe totul cu o definitie a ceea ce se necesita: cantitate, compozitie, culoare. Pas cu pas vei descoperi si ce ti se potriveste. De la tematica nuntii si pana la bugetul disponibil, iata cateva sugestii de torturi nunta:

  • Torturi metalice

Acest accent deosebit atrage privirile instant. Este totusi un stil pretentios si se preteaza unei nunti pe masura, de inalta clasa.  Aceasta categorie de torturi nu se rezuma doar la accent auriu sau argintiu ci si la un stil glamour. Art Dessert are ceva exemple in acest sens, un stil combinat cu flori comestibile sau pur si simplu o combinatie de culori metalice contrastante.

  • Torturi „imbracate” in volanase

De mare efect sunt cele care imbina doua sau mai multe nuante ale acestor volanase, scotand designul in evidenta la maxima sa capacitate de atractie. Art Dessert ne propune si un topper, celebrul cuplu mire-mireasa care sa troneze pe un astfel de tort. Pur si simplu adorabil!

  • Torturi pictate

Nicicand o idee mai romantica de atat, torturile pictate aduc in prim plan maiestria unei maini cu talent ce poate arata ce inseamna un tort la valoare de opera creativa. Cele mai cautate? Torturile cu pictura cuplului, un el si o ea in drumul lor spre casatorie. Siluete cu hortensii este o propunere atractiva pentru aceasta categorie, asa cum vei gasi la Art Dessert.

  • Torturi cu dantela

Desigur, astfel de torturi se bazeaza in principal pe ideea de design ce imita dantela. Atat de precis sunt realizate incat ai impresia ca sunt imbracate cu un astfel de material. O tematica eleganta, usor de abordat pentru orice nunta pe masura, torturile cu dantela pun accent pe textura si se combina cel mai bine cu nuante subtile.

 

Fundite, flori si texturi de orice fel, torturile ce se impun anul acesta sunt un adevarat festin. De regula, viitori miri se axeaza pe un cumul de factori. Asa cum este la Art Dessert, varietatea este cautata pentru ca dincolo de trenduri se necesita o atenta asociere cu evenimentul cu pricina. Nu poti alege un tort elaborat si spectaculos pentru o nunta garden style, cum nu poti alege un tort ce imita butuci cu flori pentru o nunta cu tematica moderna. Totul tine si de o buna indrumare, asa ne sugereaza cei de la Art Dessert, dar nu in ultimul rand se tine cont de preferinte particulare – nimic nu intra in competitie cu originalitatea unui cuplu.

Ce alegi? Ce ti se potriveste, exact ca si la decizia vestimentara sau cea a detaliilor de decor, in orice caz sa fie pe gustul amandurora!