Ce tipuri de dispozitive de reabilitare pot fi gasite la Tesa Medical?

13 februarie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Ingrijirea bolnavilor acasa este o responsabilitate foarte mare pentru membrii familiei, care trebuie sa le asigure un climat potrivit, adaptat nevoilor lor si confortabil, uneori asemanator cu un salon medical. Pentru acest lucru pot fi nevoiti sa achizitioneze anumite dispozitive si aparatura medicala, care sa ajute la supravegherea starii de sanatate a bolnavului si sa faciliteze ingrijirea acestuia.

Prin urmare, familia pacientului trebuie sa gaseasca un distribuitor de tehnica medicala care sa aiba disponibile produsele necesare, la un raport calitate – pret avantajos. In acest caz, se poate apela la ajutorul magazinului online Tesa Medical, al carui portofoliu de produse se adreseaza atat profesionistilor din sectorul medical, cat si pacientilor si familiilor acestora.

Ce produse sunt comercializate de Tesa Medical?

Fie ca opteaza sa viziteze magazinul online sau pe cel fizic, clientii Tesa Medical au posibilitatea de a gasi o gama foarte vasta de tehnica medicala, de la aparatura de specialitate pentru aproape orice specialitate medicala, la instrumental si mobilier medical, precum si dispozitive de ingrijire a pacientilor la domiciliu, dispozitive de reabilitare sau alte tipuri de aparatura pentru ingrijirea sanatatii.

De aceea, pe TesaMedical.ro au acces atat administratorii de unitati medicale sau cadrele medicale care au nevoie de un anumit dispozitiv sau instrument pentru buna desfasurare a activitatii medicale, cat si oamenii obisnuiti care au nevoie de un dispozitiv medical pe care sa il foloseasca, la recomandarea medicului, pentru ameliorarea sau tratarea unor afectiuni medicale proprii sau ale celor dragi.

Dispozitive de reabilitare | TesaMedical.ro

Dispozitive de reabilitare

Ce dispozitive de reabilitare pot fi gasite la Tesa Medical?

Dispozitivele de reabilitare sunt necesare in diferite situatii, de la cazurile de recuperare post accident sau post interventie chirurgicala, pentru o perioada determinata de timp, pana la cazuri de handicap in diferite stadii. Astfel ca acestea sunt folosite atat in unitatile medicale, cat si acasa, la Tesa Medical putand fi gasite cadre de mers, fotolii rulante si chiar scaun wc de camera, carje sau diferite tipuri de orteze.

Acestea ii pot ajuta pe pacienti sa isi recapete functiile afectate sau sa se poata bucura de o anumita autonomie, fara a mai avea nevoie de ajutorul unei persoane insotitoare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram