fbpx

Ce tipuri de cercei poți să alegi pentru o fetiță?

cercei copii

Toți părinții vor să ofere tot ce este mai bun pentru copiii lor. În ceea ce privește bijuteriile și purtarea cerceilor, trebuie să fii vigilent. Cu siguranță, am fi tentați să acordăm prioritate designului în momentul achiziției pentru a oferi un obiect frumos celor mici. Cu toate acestea, va trebui să iei în considerare și durabilitatea, precum și natura temperamentală a materialului din care sunt rezalizate aceste bijuterii pentru copii. Iată câteva puncte de reținut.

Cerceii sunt un cadou uimitor și memorabil. O pereche de cercei aleasă cu grijă vorbește din inimă și o poate face pe persoana iubită să se simtă cu adevărat apreciată. Dacă alegi cerceii care se potrivesc stilului persoanei care îi primește, ea va aștepta cu nerăbdare să poarte semnul tău de afecțiune pentru mulți ani de acum înainte.

Cum alegi primii cercei pentru fiica ta?

Pentru copii, va trebui să alegi întotdeauna  modele de cercei copii de înaltă calitate  și  care au un material hipoalergenic prețios. Fetița ta va trebui să-și păstreze cerceii în permanență pentru a preveni închiderea găurilor. De aceea, părinții aleg, de obicei, cerceii tip stud ca primii lor cercei care nu vor interfera cu jocul sau activitățile zilnice. De asemenea, cerceii tip stud sunt  ușor de pus  și vin în diferite forme și dimensiuni.

Poți oferi copiilor  modele de cercei de aur. Aurul  nu se oxidează și rareori provoacă infecție.  De asemenea, poți alege dintr-o varietate de  figurine drăguțe.  Aurul alb  este cel mai folosit pentru copii deoarece este o culoare atemporală care se potrivește cu orice. Îi poți oferi fiicei tale și  modele de cercei cu diamante, pentru un plus de pretiozitate. Dacă alegi diamante, alege diamante mici și subtile. Poți discuta apoi cu fiica ta despre posibilitatea de a rezerva cerceii cu diamante pentru ocazii speciale, de exemplu.

Ce fel de cercei pentru fete se pot alege?

Există două categorii de modele de cercei pentru copii. Dacă ți-e prea frică să găurești urechea la o vârstă fragedă, poți opta pentru cleme sau clipsuri, dar, nu trebuie lăsate prea mult timp, deoarece purtarea lor poate fi dureroasă pe termen lung.

Pentru cele care au lobii găuriți, alegerea este vastă. Pentru cei mici, însă, pare de preferat să se bazeze pe modele minimaliste. Prin urmare, sfătuim părinților să apeleze la cerceii tip stud mai ales. Aceștia nu numai că arată drăguț, dar sunt și mai confortabili și mai siguri pentru cei mici.

În ceea ce priveste modelele, fiecare poate decide ce stil îi place cel mai mult: forme geometrice, animale, flori, cercei cu ștrasuri sau perle, cu pietre prețioase sau semiprețioase. Există posibilități nesfârșite. Dacă fiica ta este suficient de mare, îi poți cere părerea.

Piatra de naștere: O modalitate simplă de a alege culoarea unui cercel este să alegi cercei care prezintă piatra de naștere a celei care va purta cerceii. De exemplu, dacă fetița ta s-a născut în iulie, îi poți oferi cercei cu rubin. Cerceii birthstone sunt o modalitate excelentă de a sărbători o aniversare.

Tonul pielii: Puteți alege culoarea cerceilor care se potrivește cu nuanța pielii. De exemplu, dacă are nuanțe calde, galbene sau piersicii de piele, alege cercei aurii pentru un aspect uluitor. Dacă au subtonuri roz sau albastru, cerceii din argint sterling sau aur alb sunt cele mai potrivite.

Culoare preferată: fetița ta are preferințe pentru anumite culori? Dacă adoră violetul, de exemplu, ai putea căuta o pereche fascinantă de cercei cu ametist.

Culoarea ochilor: cerceii pot scoate în evidență culoarea ochilor unei persoane adăugând contrast sau evidențiind subtonuri în culoarea ochilor. De exemplu, poți alege cercei verde deschis pentru a scoate în evidență nuanțele ochilor căprui sau cercei galbeni și aurii pentru a scoate în evidență nuanțele mai deschise ale ochilor căprui.

Dacă încă nu ești sigur ce culoare de cercei să alegi, nu poți da greș cu o pereche de cercei cu diamante. Diamantele fac pe toată lumea să se simtă cel mai bine.