Ce tip de aparat dentar se potriveste unui adult?

cabinet stomatologic

Pana nu demult, copiii purtau aparat dentar. Acestia mergeau de mana cu parintii la medicul stomatolog si, dupa cateva analize, interventii, investigatii si masuratori, primeau sansa de a avea o dantura perfecta de la medicul stomatolog, prin intermediul unui aparat dentar. Serviciile de ortodontie practicate in clinica de stomatologie din Titan, http://cabinetstomatolog.ro/ sunt recunoscute in intreaga capitala pentru calitatea lor dar si a rezultatelor pe care le dau. In acest cabinet stomatologic totul este posibil – de la montarea unui aparat dentar cu safire pana la clasicul aparat dentar metalic, acum si colorat, pentru copii si adulti aflati la prima tinerete!

Beneficiile unui aparat dentar pentru adulti | clinica de stomatologie din Titan

clinica de stomatologie din Titan

Pana la varsta de 35-40 de ani, dantura si forma maxilarului inca mai pot fi modelate. Pana acum, numai copiilor le era propus aparatul dentar pentru problemele estetice pe care le prezentau. In ziua de azi, adultii preocupati sa aiba un zambet frumos dar si o forma a fetei schimbata pot sa opteze pentru un apart ortodontic.

Aparatul metalic, spre exemplu, se potriveste mai mult adultilor care nu pun mare pret pe felul in care sunt perceputi de cei din jur sau care nu au un serviciu prin care sa intre mereu in contact cu oamenii. Aparatul metalic este foarte rezistent si are bracketii puternici, chiar daca este vizibil. Aparatul dentar ceramic, pe de alta parte, o varianta ceva mai scumpa, este si mai putin vizibil, asadar preferat de oamenii care intra in contact mereu cu clienti, angajati, colaboratori sau colegi si trebuie sa aiba un zambet impecabil. Acest tip de aparat dentar insa este ceva mai sensibil, nu are bracketii pregatiti pentru caramele lipicioase si acesta poate reprezenta un dezavantaj.

Aparatul dentar cu safire, pe de alta parte, este destinat pacientilor cu adevarat pretentiosi care vor sa aiba un zambet stralucitor chiar si cu aparatul dentar. Nu in ultimul rand, cel mai modern aparat dentar este cel invizibil, care nu poate fi observat decat la o distanta foarte mica si cu mare atentie din partea interlocutorului.

Asadar, exista o multime de variante pentru pacientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune servicii de ortodontie si de un aparat dentar clasic sau de ultima generatie.