fbpx

Ce ti ai propus pentru 2015? Calatorii peste tot in lume

• Las Vegas

Las Vegas este orasul american care si-a castigat reputatia internationala gratie divertismentului si jocurilor de noroc. Las Vegas este locul in care oricine vrea sa ajunga pentru a avea sansa de a castiga milioane cu o singura moneda si pentru a savura atmosfera.

Daca vrei sa te bucuri de Vegas si sa cheltui un buget mai mic, cea mai buna perioada pentru a lua avionul catre Vegas este reprezentata de lunile iulie si august. Decembrie este, de asemenea, o optiune buna, avand in vedere ca este momentul cand preturile in Las Vegas scad pentru ca toata lumea tinteste catre alte destinatii pentru Craciun si Anul Nou.

• Zanzibar

Daca te pasioneaza sporturile acvatice precum scuba diving, snorkeling, kayaking, windsurfing, sau waterskiing, atunci arhipelagul Zanzibar – situat in Oceanul Indian, in largul coastelor Tanzaniei – este locul cel mai bun catre care sa zbori pentru a-ti petrece vacanta.

In Zanzibar poti practica sporturi acvatice, te poti relaxa si distra, dar poti si sa vizitezi Stone Town, orasul vechi al Zanzibarului, centrul sau cultural si o locatie unde aleile, bazarele, moscheile si casele au suferit putine modificari in ultimii 200 de ani

• Noua Zeelanda

Pentru ca sunt multi cei care isi doresc sa aiba experiente de poveste, nu exista un loc mai bun pentru a face asta decat Noua Zeelanda, tara unde a fost filmata trilogia ”Stapanul Inelelor”.

Astfel, pentru cei care for sa se plimbe prin The Shire, sa se aventureze in Padurea Rivendell sau sa vada Middle Earth, zborul catre Noua Zeelanda nu este decat inceputul unei aventuri epice. Mai mult, oricine isi poate planifica aventura proprie in stil ”Stapanul Inelelor” cu ajutorul unui website unde toate informatiile necesare sunt la doar un click distanta

• Cascada Niagara

Cascada Niagara este o adevarata minune a naturii si tipul de destinatie de calatorie care nu lipseste de pe nicio lista ”must see”.

Daca vrei sa iti petreci vacanta vizitand cascada Niagara, cea mai buna perioada este finalul verii, cand natura se pregateste pentru un nou sezon si creeaza peisaje minunate. Pentru a ajunge la faimoasa cascada, calatorii pot lua fie un zbor catre Toronto (Canada) sau pot alege un zbor spre Buffallo (USA), deoarece Niagara – care include de fapt 3 cascade – este frontiera naturala intre cele doua tari. De asemenea, daca intentionezi sa planifici in avans calatoria si sa vezi ce poti face sau vedea, poti intra pe website-ul american dedicat Cascadei Niagara.

• Aurora Boreala si fiordurile norvegiene

Tarile nordice sunt o destinatie atractiva, iar Norvegia are doua minuni ale naturii care o fac irezistibila turistilor si care se afla pe lista ”de vazut” a multora: fiordurile si Aurora Boreala.

Daca vreo sa vezi Aurora Boreala, poti face asta fie in martie, fie in perioada octombrie-noiembrie, in Tromsø, la distanta de doar un zbor fata de Bucuresti. Orasul norvegian, situat in nordul tarii, este un loc prefect si pentru a incee un tur al fiordurilor sau pentru a te alatura unuia dintre cele organizate.

Tripsta este o agentie de turism online inovativa, cu operatiuni in 39 de tari. Prin intermediul website-urilor sale, Tripsta le pune la dispozitie calatorilor zboruri ieftine si asigurari de calatorie in intreaga lume. Totul a inceput in 2005, cu lansarea Travelplanet24, divizia elena a tripsta, cand CEO & Co-fondatorul, Philipp Brinkmann, & Co-Fondatorul Kristof Keim, au decis sa dezvolte un sistem de rezervari online si aplicatii web innovative pe piata de nisa a calatoriilor online dinGrecia. La inceputul lui 2010, Travelplanet24 a luat decizia strategica de a intra pe noi piete europene prin brandul Tripsta. De atunci, Tripsta a pus accentul pe brand building, inovatie, tehnologie si expansiune.