fbpx

Ce sunt calculatoarele refurbished?

calculatoare second hand

Calculatoarele refurbished sunt produse second-hand care au fost evaluate, curatate, reparate, modernizate (in unele cazuri) și apoi revandute. In cazul calculatoarelor si a dispozitivelor mobile, aceste produse au, de asemenea, datele sterse, iar unitatile sunt restaurate la setarile din fabrica. Absolut toate produsele se afla intr-o stare buna si pot fi achizitionate la preturi mai mult decat accesibile.

Merita achizitionate calculatoarele refurbished?

Aceasta categorie de device-uri atrage cu precadere cumparatorii care vor sa se bucure de performanta la un pret mai mic. Cu alte cuvinte, cumparatorii reusesc sa economiseasca sume considerabile fara sa faca rabat la calitate / performanta. De regula, aceste calculatoare au sisteme de operare avansate reusind sa tina pasul cu noutatile vremii.

La It-Sh.ro, clientii pot intra in posesia unor produse ce apartin unor branduri de top din industria IT: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG.  Produsele sunt direct importate din tari precum Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari.

Calculatoare second hand | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

calculatoare-refurbished

Dincolo de pretul avantajos, clientii se mai bucura si de alte beneficii. Spre exemplu, laptopurile sau calculatoarele vin impreuna cu licente Microsoft Windows Refurbished, fara costuri suplimentare. Mai mult decat atat, produsele sunt testate cu atentie pentru a functiona conform asteptarilor ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Intre calculatoarele second hand si produsele refurbished exista o mare diferenta: acestea sunt produse detinute ce au fost vandute ca atare, fara sa existe nicio garantie acestea au fost vreodata reparate, inspectate sau testate sau ca vor functiona corespunzator.

Odata cu achizitionarea unor variante refurbished, consumatorii au posibilitatea de a cumpara, spre exemplu, un calculator cu aceeasi fiabilitate si performanta ca a unui model nou, la un pret semnificativ mai mic. Cei care cumpara de la IT-SH, se pot bucura chiar si de garantie de pana la 24 luni la toate sistemele Refurbished. In plus, perioada de garantie a echipamentelor se poate prelungi in functie de preferintele / nevoile fiecarui client. Nu in ultimul rand, reciclarea este benefica pentru mediu.