fbpx

Ce spune lenjeria ta de pat despre tine?

lenjerii de pat

Unele lucruri spun mai multe despre felul tău de a fi decât crezi, iar oamenii din exterior le observă imediat. Este absolut firesc ca alegerile pe care le faci zi de zi să fie conform personalității tale. Alegi să te îmbraci într-un anumit fel, pentru că vrei să transmiți un mesaj, alegi un anumit domeniu de studiu și de lucru pentru că ai o înclinație către el, însă în dormitor poți fi tu însăți și tocmai de aceea felul în care arată este oglindirea ta din multe puncte de vedere. Hai să vedem ce spune dormitorul tău despre tine:

  • Cum arată patul tău? Ești romantică sau mai degrabă pragmatică?

Patul este locul în care ne încărcăm bateriile după o zi grea sau locul în care lenevim la un serial toată duminica, așa că de multe ori el are amprenta noastră pe el. Ai pe pat o lenjerie cu un model deosebit, asemănător cu cele de aici, ales cu mare grijă și pentru tine e important să ai o lenjerie de pat frumoasă? Atunci ești o romantică incurabilă și ideea ta de weekend perfect e lenevitul alături de iubitul tău uitându-vă la comedii romantice și înfruptându-vă cu niște dulciuri.

Ai mers pe cel mai simplu model și adesea ți se întâmplă ca fețele de pernă să nu se asorteze cu cearșaful? E limpede că ești mai degrabă practică decât romantică. Ești cerebrală și nu prea crezi în povești de dragoste, iar petalele de trandafir și filmele siropoase nu prea sunt genul tău.

  • Decorațiunile din plin denotă că ești o fire creativă

Dacă ai ținut neapărat să-ți decorezi camera într-un mod original sau să împrospătezi puțin mobilierul învechit, e evident că ești o tipă creativă, cu o personalitate puternică și care apreciază originalitatea mai mult decât orice. Nu îți place să fii înscrisă în tipare și nici să te asemeni cu toată lumea.

  • Fotografiile, un semn că ți-e frică de singurătate

Ai în dormitor mai multe fotografii înrămate și îți place, de fapt, să ai în toată casa poze cu cei dragi. Ei bine, s-ar putea să-ți fie frică de singurătate și să te temi să-i pierzi pe cei din jur. Sunt foarte importanți oamenii din jurul tău și pui mare preț pe prietenie și altruism. Ai pleca în miez de noapte de acasă, dacă o prietenă ți-ar solicita ajutorul.

  • Un dormitor ordonat, caracteristic persoanelor rigide

Insiști să faci patul la dungă în fiecare dimineață și ai niște reguli foarte stricte cu privire la dormitor – nu mănânci în pat, nu lucrezi și nu lași haine niciodată aruncate pe pat. Ești o persoană ordonată, ambițioasă, mereu cu temele făcute indiferent de situație și foarte rar prinsă pe picior greșit. Ești o tipă rigidă, însă asta doar pentru că ai niște obiective clare pe care vrei să le atingi.

  • Haosul din dormitor arată neglijență față de tine însăți

Dacă atunci când ești foarte preocupată de ordine ești rigidă, dacă ai căzut în extrema cealaltă, s-ar putea să ai o problemă de stimă de sine. Un dormitor haotic, în care nimic nu e la locul lui, e un semn de neglijență față de tine. Adesea și persoanele creative, cu înclinații artistice au tendința de a trăi în locuințe în care pare că domnește haosul, dar în care ele au ordinea proprie.

Care este tiparul în care te încadrezi cel mai bine?

sursa: cosmopolitan.ro