Ce spune casa ta despre tine?

In multe dintre case inca exista becuri cu incandescenta, chiar daca se ard repede, consuma mult si au lumini obositoare pentru vedere cu greu ne desprindem si optam pentru noua tehnologie cu avantaje 100%. Becurile cu filament si lumina nostalgică oferită de ele apartin trecutului. Ne place sa le admiram dar ne place si mai mult să avem lumina clara, accesibila si mai ales ieftina! Viitorul este al spoturilor led Philips si al tehnologiei ce are la baza becuri economice si lumina calda si odihnitoare.

Casele spun multe despre creativitatea si simtul artistic al celor ce le locuiesc. Am face bine sa ne lasam dusi de val macar din cand in cand si sa ne exprimam cum putem mai bine ceea ce avem in interior. Exteriorul reflecta interiorul! De aceea ramele pentru priza sunt atat de importante intr-o incapere, pur si simplu reprezinta de cele mai multe ori o pata de culoare, un strop de creativitate si parte cu insemnatate foarte mare pentru design-ul casei.

Alegerea corpurilor de iluminat ar trebui făcută de specialisti. Pentru că de cele mai multe ori nu avem buget special dedical designerilor, apreciem cum putem calitatea luminii si modul de amplasare a lustrelor, aplicilor de perete, spoturilor și tuburilor de neon. Important e sa avem lumină, nu-i asa? Tuburile neon Philips sunt ideale atunci cand vreti o lumina mai puternica, mai ales in baie si bucatarie unde necesitatea este mare.