Ce si doresc femeile

Dar care este pretul?
In spatele zidului de probleme, care pe zi ce trece devine tot mai mare, femeia moderna omite niste lucruri importante ale vietii. Dar oare este bine si corect? Orice doamna obsedata de cariera va fi de acord.
Club Essenza va sustine sus si tare ca NU
TU ai nevoie de relaxare, fie macar si o data pe saptamana. Essenza Club iti va reaminti ca pe langa faptul ca esti o doamna de success, o mama extraordinara si un prieten de invidiat esti ceva mult mai important – FEMEIE, iar asta este suficient ca Universul sa se invarte in jurul tau.
Tu esti Regina!
Opreste-te pentru o clipa si gandeste-te ce vrei, incotro mergi si care este rasplata pentru tot ce faci.
Ce-si doresc femeile? Raspunsul este unul singur: fericirea.
Fericirea femeii are mai multe forme, de la o varsta la alta aceasta prinde diferite intelesuri si valori.
Oricare ar fi chipul fericirii, primul pas spre aceasta este frumusetea. Rasfatul personal este vital pentru femeia implinita, femeia moderna.
Totul incepe la Essenza Club
Specialistii nostri stiu sa te rasfete. Un masaj de relaxare iti face ziua mai frumoasa, o tunsoare la moda si o culoare care ti se potriveste nu te vor lasa sa-ti dezlipesti ochii din oglinda. Tot aici gasesti tratamente cosmetice de intretinere si de intinerire a tenului. O manichira si o pedichiura de calitate trebuie sa faca parte din ritualul tau de FEMEIE.
Pe langa faptul ca sportul este cea mai eficienta modaliatate care te face sa iubesti cantarul, mai este si un remediu perfect pentru a atinge fericirea (exercitiile fizice favorizeaza producerea de endorfine, care aduc starea de liniste si confort interior).
Vino sa te convingi la Club Essenza!!! Femeile stiu de ce…

CLUB ESSENZA
SOS. MIHAI BRAVU NR. 175
TEL: 021.326.50.09
www.essenzaclub.ro