fbpx

Ce se intampla cand ecranul computerului devine negru?

Monitoare Second Hand

Sa presupunem ca aveti un calculator sau un laptop pe care il porniti si in timp ce incepe sa se incarce, constatati ca se inchide. Repetati procedura de pornire si se intampla acelasi lucru de fiecare data. Ce-i de facut?

In cazul in care aveti calculator, intai de toate, verificati daca ati deschis monitorul. Daca nu vedeti un LED de alimentare in partea din fata a monitorului, apasati butonul de alimentare pana cand acesta se aprinde. Daca nu se aprinde nicio lumina dupa mai multe incercari, asigurati-va ca toate cablurile si conexiunile sunt la locul lor.

Daca monitorul computerului a fost pornit si a functionat, apoi ati luat o pauza si cand ati revenit totul este negru, cel mai probabil dispozitivul a intrat in functia de ”somn” sau ”hibernare”. Incercati sa mutati cursorul sau sa apasati pe niste butoane ale tastaturii pentru a-l trezi. In mod normal, ar trebui sa se deschida si sa puteti relua activitatea. Daca acest lucru nu se intampla, incercati sa redeschideti dispozitivul. Este posibil ca toate ferestrele deschise sa se fi inchis, insa cu siguranta s-au salvat in functie de setarile pe care le-ati facut.

Daca dispozitivul functiona atunci cand ecranul s-a stins, este posibil sa existe o probelma a computerului. Incercati sa alimentati computerul apasand si tinand apasat butonul de alimentare pana cand acesta se inchide definitiv. Dupa ce s-a inchis, asteptati cateva secunde sau chiar minute si incercati sa-l reporniti. De cele mai multe ori va functiona. In caz contrar, inseamna ca exista o problema ce necesita a fi remediata.

Laptopuri second hand la cele mai bune preturi | calculator-ieftin.ro

Este posibil ca toate acestea sa se intample din cauza varstei calculatorului, ceea ce inseamna ca trebuie schimbat. Daca ati decis sa achizitionati un alt dispozitiv, luati in considerare ofertele propuse pe https://calculator-ieftin.ro/. Aici veti gasi laptopuri second hand, calculatoare refurbished, imprimante, multifunctionale second hand si alte dispozitive necesare pentru munca de birou. Desi sunt produse folosite, multe dintre acestea sunt ca noi, intr-o stare buna de functionare si care pot indeplini cu succes cerintele utilizatorilor. Merita macar sa le studiati putin!