Ce sandale de copii ne recomanda pediatrii?

Parca sunt niste mici pinguini atunci cand incep sa mearga. Si ce e drept sunt tare simpatici.

Pediatrii ne recomanda sa lasam copiii sa mearga cat mai mult desculti. Este o terapie extraordinara pentru ei. Ii putem lasa sa alerge pe iarba proaspata sau pe nisip si chiar in casa. Atunci cand iesim la plimbare in parc spre exemplu e clar ca nu mai putem aplica aceeasi metoda.

Si atunci e cazul sa gasim cea mai draguta si mai comoda pereche de sandale de copii, dar si sanatoasa, in acelasi timp.

Este foarte important ca pantofii sa nu fie prea mici si sa-l stranga pe copil, dar nici prea mari pentru ca mersul o sa fie dificil. Alegeti sandale de copii cu captuseala naturala, curatati-le des si aplicati pe pielea naturala o crema de buna calitate pentru ca aceasta sa se mentina moale.

De preferat ar fi sa alegeti incaltaminte cu arici pentru ca va fi mult mai usor de manevrat, in timp ce sireturile se pot desface si trebuie sa fiti tot timpul atenti la piciorusele micutului vostru. Specialistii ne mai recomanda sa alegem incaltamintea pe glezna.

Astfel piciorul va fi mai bine asezat, iar copilul va avea un echilibru mai bun. In acelasi timp este important ca talpa sa fie flexibila pentru ca pasitul sa fie un lucru cat mai natural.