fbpx

Ce purtăm primăvară? Kimono scurt sau lung?

Acum că primăvară ne bate la ușă, este momentul să facem puțină curățenie și în dulapul de haine. Care credeți că este primul lucru pe care trebuie să îl discutăm? Dacă ați răspuns pijamalele, sunteți pe drumul cel bun. Cu ce putem înlocui vechile pijamale dacă nu cu o pereche de pijama damă satin?

Pijamale din mătase satinată de la brandul La Nuit

Colecția de primăvară-vară de la brandul La Nuit a sosit! Acest brand românesc le așteaptă pe doamne și domnișoare să aleagă noua lor ținută de seara! Să fie aceasta o cămașă de noapte roșie ca focul? Sau un kimono scurt și elegant, care să fure privirile partenerului?

Brandul La Nuit se ocupă exclusiv de pijamale pentru doamne și domnișoare. Categoriile de produse pe care le găsiți pe site-ul lor sunt:

  1. Kimono-uri scurte și lungi;
  2. Cămăși de noapte scurte și lungi;
  3. Seturi de damă cu mânecă lungă și scurtă;
  4. Pijamale satinate cu pantalon scurt și lung.

Așadar, în acest sezon ce anume purtăm? Rămâi alături de noi să aflăm ce anume ne-a pregătit acest brand pentru primăvară! La sfârșit îți recomandăm să le verifici și site-ul pentru a-ți alege noua ținută de seară!

Kimono – o incursiune europeană în lumea asiatică

În mod tradițional, kimono-ul este o haină purtată în Japonia. În Occident, aceasta a devenit un fashion statement, în special pentru timpul nopții. La Nuit îți oferă kimono-uri din mătase satinată, lungi sau scurte, care să se potrivească stilului tău. Am menționat că vine în 5 culori?

Poți opta între 5 culori distincte pentru noua ta ținută de seară, inspirată de la asiatici. Fie că este scurt sau lung, kimono-ul vine în bleumarin, roșu, negru, ivoire și roz pudră. Pentru primăvară, noi recomandăm ivoire-ul și rozul pudră. Tu ce părere ai?

Cămăși de noapte – eleganța nu este definită de momentul zilei

Ai auzit bine! Nu trebuie să purtăm cămăși doar în timpul zilei. Cămășile de noapte sunt la modă, și tot mai multe doamne și domnișoare caută să le dețină. De ce să nu fi și tu una dintre aceste doamne elegante?

Cămășile de noapte de la brandul La Nuit sunt toate din satin. Ai posibilitatea să optezi între cele scurte și lungi, tot în 5 culori diferite. Dacă îți face plăcere, poți alege o culoare pentru fiecare sezon. În acest fel, vei fi pregătită indiferent de sezonul care se apropie.

Seturi de damă cu mânecă lungă și scurtă

Nu putem să nu menționăm și seturile de damă. Cămășile de noapte și kimono-urile sunt mai elegante, însă un simplu set de pijamale satinate este clasic. Fiindcă este vorba de sezonul de primăvară-vară, recomandăm să vă orientați către un set cu mânecă scurtă.

Cu toate acestea, și un set cu mânecă lungă este potrivit pentru primăvară și vară. Știți de ce? Pentru că materialul din care sunt lucrate ținutele de la brandul La Nuit este satinul. Satinul nu lasă corpul să transpire, iar din acest motiv puteți purta și pijamale lungi în serile de vară!

Pijamale satinate cu pantalon lung și scurt

Produsele brandului La Nuit se împart în mai multe categorii, după câte am menționat mai sus. Din listă nu puteau lipsi și pijamalele satinate cu pantalon lung sau scurt. Aceste seturi de pijamale sunt în general cele mai căutate de către doamne și domnișoare.

Precum celelalte categorii de produse de la acest brand, pijamalele satinate vin și ele în mai multe culori. De asemenea, mărimile sunt accesibile, astfel că vei găsi pijamale XS și XXL pentru toate modelele. Am menționat și că ai posibilitatea să deți o pijama personalizată?

Brandul La Nuit este un brand care ascultă nevoile clientelor

Moda este mereu schimbătoare, însă ținutele de seară, în special pijamalele, nu vor ieși din modă prea curând. Față de alte piese vestimentare, pijamalele sunt haine de care avem nevoie în fiecare zi, în special în fiecare noapte. Din acest motiv, pijamalele sunt piese vestimentare importante.

Brandul La Nuit cunoaște dorințele clientelor și nevoile lor. De aceea, nu uita că pe site-ul lor veți găsi:

  1. Kimono-uri scurte și lungi;
  2. Cămăși de noapte scurte și lungi;
  3. Seturi de damă cu mânecă lungă și scurtă;
  4. Pijamale satinate cu pantalon scurt și lung.