Ce produse de curatenie recomanda firma de curatenie Urgent Curat?

Servicii de curatenie profesionale

Cand vine vorba de curatenia pe care o fac specialistii angajati de firma de curatenie Urgent Curat, aceasta se distinge prin faptul ca ei folosesc produse 100% ecologice, dar si aparatura de ultima generatie. De aceea, fie ca este vorba despre firma ta, fie ca este vorba de caminul in care locuiesti, gama de servicii de curatenie prestate de Urgent Curat te surprinde prin calitate.

Adeseori insa, bucurestenii nu pot apela mereu la serviciile profesionale ale firmelor de curatenie atunci cand vine vorba de acest proces anevoios. In acest context, ei trebuie sa aiba grija ce produse de curatenie folosesc, pentru a fi siguri ca acestea nu le vor afecta in vreo masura sanatatea.

Iata ce produse de curatenie recomanda firma de curatenie Urgent Curat!

Carpele din microfibra

In multe situatii, aceste carpe din microfibra reprezinta cel mai bun prieten atunci cand vine vorba despre curatenie. In general, este bine sa le speli separat dupa ce le folosesti de cateva ori in procesul curateniei.

Servetele umede dezinfectante

Acestea sunt perfecte pentru intretinerea bucatariei si a baii, inclusiv a chiuvetelor. De obicei, cand iti cureti baia, aminteste-ti sa nu contaminezi servetelele.

Sucul de lamaie si otetul

Iata ca acestea doua nu sunt utile doar pentru salata de vara! Aceste lichide usor acide sunt agenti de curatare naturali care pot dezinfecta, curata anumite suprafete (daca le combini cu apa), elimina petele si curata ferestrelele.

Daca folosesti amestecuri pe baza de apa, suc de lamaie si otet vei economisi anumiti bani pe care i-ai cheltui pe alte produse de curatenie in magazinele de specialitate. De asemenea, vei proteja mediul inconjurator si te vei putea numi o persoana care tine cont de importanta ecologiei.

O solutie de curatat pe care o poti folosi in toata casa

In timp ce culoarele magazinelor sunt captusite cu produse de curatat personalizate pentru fiecare coltisor din casa ta, un simplu produs de curatare universal va face adeseori minuni si te va ajuta, de asemenea, sa economisesti bani.

Un astfel de produs de curatare universal este tot ce ai nevoie, pe langa alternativele ecologice. Ele raspund unei varietati de necesitati, inclusiv curatarea pardoselilor, indepartarea amprentelor de pe pereti sau curatarea blaturilor de granit.

De asemenea, specialistii in servicii de curatenie de la Urgent Curat sustin ca exista si anumite produse de curatenie pe care ar trebui sa le eviti, daca tii la sanatatea ta si mai ales daca esti alergic!

Odorizantele

Aromele artificiale pot provoca astm si alergii. EWG (environmental working group – https://www.ewg.org/) a revizuit 2.000 de produse de curatenie pentru uz casnic si a constatat ca 55% dintre produsele de curatare contin ingrediente daunatoare pentru plamani si 22% dintre acestea contin de asemenea substante chimice care sunt cunoscute ca fiind unele care provoaca astm chiar si la oamenii sanatosi.

Produse de curatare cu parfumuri artificiale

Institutul National de Siguranta si Sanatate in Munca a constatat ca o treime din substantele utilizate in industria curateniei sunt toxice, mai ales daca acestea contin parfumuri artificiale.