Ce prize merita investitia?

Prizele intr-o locuinta sunt extrem de importante, de aceea trebuie sa stim exact unde sa le pozitionam astfel incat sa acoperim necesarul de consumatori din locuinta. Daca instalatia electrica este veche, cu siguranta prizele sunt putine, iar prelungitoarele sunt cele care va mai salveaza. Un alt aspect important in alegerea prizelor este si materialul din care sunt confectionate, acestea trebuie sa fie rezistente la incendiu. Prizele Gewiss Constanta sunt apreciate pentru calitate, fiabilitate si designul modern, producatorul italian fiind unul dintre cei mai importanti producatori de aparataj modular si clasic, sigurante automate, prize, doze si materiale pentru instalatii electrice.

Cate prize instalam in living si bucatarie? Blocurile construita inainte de anii 90’ vor avea cel mult doua prize in livin si bucatarie, dar avand in vedere faptul ca in ziua de astazi electrocasnicele s-au inmultit si nu mai avem decat un televizor in living, mai adaugam si un sistem home cinema, un aer conditionat si altele. Iar in bucatarie nu mai este suficient un frigider, mai avem nevoie si de o masina de spalat vase, un cuptor electric, un cuptor cu microunde, categoric avem nevoie ca pe blatul de bucatarie sa se monteze o priza tripla si cate una in dreptul fiecarui electrocasnic mare.

De cate prize avem nevoie in dormitor si birou? Daca ne decidem ca vom avea un televizor si in dormitor trebuie sa punem o priza in dreptul acestuia si cate una la fiecare noptiera, iar in birou vom avea nevoie de o priza dubla in dreptul calculatorului si inca una pentru o lampa sau alte obiecte folositoare.