Ce poate fi mai potrivit pentru un eveniment?

Incet, incet se face trecerea catre un nou sezon de nunti, botezuri petreceri ale anului 2015 si toti cei care vor face un pas importat in acest sens isi doresc o petrecere perfecta, dar in acelasi timp inedita. Indiferent unde vreti sa planificati petrecerea si ceremonia nu trebuie sa uitati decorurile foarte importante, alese in ton cu tema evenimentului. Daca vreti sa oferiti momentului dumnevoastra o semnificatie aparte, nu trebuie sa stati prea mult pe ganduri, alegeti un bar de gheata de la Ice Art indiferent ca totul se desfasoara intr-o locatie sau in aer liber.

Clasic sau modern? Sunt foarte multe persoane pe care nu le poti scoate din stilul lor nici macar la propria nunta, de aceea daca aleg o nunta clasica trebuie sa adauge cel putin un element nou, modern care sa scoata din anonimat petrecerea si sa ii confere un strop de viata. Alegeti baruri gheata pentru orice petrecere, fie ea si una foarte simpla, acestea se incadreaza perfect decorului si ofera un spatiu minunat, cu un decor special creat si gandit pentru fiecare eveniment in parte chiar de catre specialistii Ice Art.

Sculpturile din gheata pot lua diverse forme, nu doar baruri de gheata, acestea pot prinde culoare cu ajutorul dumnevoastra si a celor de la Ice Art. Fie ca vreti o sculptura personalizata cu initialele mirilor, fie ca vreti cate un aranjament pentru fiecare masa cu flori incastrate in gheata, totul poate deveni realitate pentru evenimentul dumnevoastra.