Ce poate fi atat de greu in organizarea unei nunti?

Cu totii avem sentimentul ca ne putem descurca singuri in organizarea unei nunti, asta pana sa intampinam cateva situatii la care nu avem solutii sau rezolvare. Oricine isi doreste sa faca totul pe cont propriu, fara ajutorul parintilor, fratilor si rudelor, dar uneori si cel mai mic sfat ne poate fi de folos. Pe parcurs totul devine din ce in ce mai dificil si simtiti ca nu mai faceti fata, aveti nevoie de ceva special, ceva care sa transforme evenimentul in acela pe care l-ati visat mereu si care sa va scape de grija decoratiunilor fie prea multe, fie prea putine, iar acestea pot fi sculpturile din gheata.

Vreti sa iesiti putin din tipar la nunta? Uitati de clasicele decoruri pentru nunti, care nu deosebesc o nunta de cealalta, iesiti din tipar si adaugati ceva special, o sculptura din gheata care poate lua diferite forme si pe care o puteti aseza chiar si pe masa in loc de aranjamentele florale, sau un bar de gheata care va poate ajuta in prepararea bauturilor sau pentru mentinerea fructelor fresh.

Daca aveti nevoie de consiliere in alegerea sculpturilor din gheata, un profesionist oricand va sta la dispozitia dumneavoastra.