Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba acestei veri?

Chiar daca vremea capricioasa a tot amanat momentul in care sa ne  bucuram pe deplin de atmosfera insorita de vara, cu siguranta ne-am preocupat din timp si am facut o verificare macar sumara a situatiei garderobei noastre pentru sezonul estival.

Cu siguranta, ne-a facut placere sa revedem o serie de tinute vestimentare pe care le-am purtat cu drag vara trecuta, de altele am decis ca este timpul sa ne despartim, fie ca nu mai sunt in cea mai buna stare, s-au mai uzat, culoarea si-a pierdut stralucirea sau pur si simplu nu mai corespund din punct de vedere al actualelor tendinte in moda.

Si nu este vorba despre un exces de exigenta din partea noastra, dar chiar sunt anumite articole din garderoba fiecaruia la care trebuie sa renuntam la un moment dat, daca nu pentru ca moda nu le mai da „nota de trecere”, macar pentru ca si o purtare prea mult timp, mai multe sezoane a unui articol vestimentar aduce prea multa monotonie si plictiseala. Si este firesc ca fiecare tinuta pe care o imbracam sa ne aduca bucurie si o stare de bine.

Pe masura ce scoatem definitiv din dressingul nostru o serie de haine, vom dori sa facem loc altora noi, in tendinte si iata cateva exemple in acest sens, care n-ar trebui sa ne lipseasca din garderoba acestei veri.

Astfel, printre cuvintele de ordine ale tendintelor modei din vara aceasta se numara si lejeritatea, iar asta nu poate fi decat o veste excelenta pentru pasionatele de fashion, care nu vor fi nevoite sa faca cine stie ce sacrificii, ci pur si simplu sa se simta extrem de comod si de relaxate in noile tinute estivale. Asa ca la loc de cinste se vor afla articolele vestimentare din materiale lejere, precum denimul, pe care il vom regasi intr-o varietate de articole. Poti gasi rochite de vara online din acest material, dar si fuste, sacouri, pantaloni sau jachete.

Alte elemente care nu lipsesc in aceasta vara sunt volanasele, de dimensiuni mai mici sau mai mari, care vor face rochiile, fustele, bluzele si topurile mult mai feminine, mai romantice. De asemenea,  rochiile si fustele cu  motive tropicale, cu flori si alte elemente delicate, vor aduce in actualitate romantismul retro.

Totodata, bluzele si rochiile cu maneci ample, bufante, supradimensionate sunt la mare cautare. La fel si fustele creion, cele drapate, cu broderii, precum si accesoriile spectaculoase, chiar extravagante, vor face deliciul acestei veri.