Ce nu stiai despre companiile de servicii funerare.

Nimeni nu te intreaba cand vrei sa ti se incheie viata, acest lucru petrecandu-se cateodata cand te astepti mai putin. Cand o persoana pe care am iubit-o din tot sufletul se stinge din viata, totul poate fi un adevarat soc.

Sentimentele ce ne apasa atunci cand primim vestea trista cum ca un apropiat a decedat sunt de nedescris, de multe ori nici nu realizam ce s-a intamplat.

Sunt situatii in care moartea s-a produs neasteptat, in locuinta defunctului. In aceasta situatie procesele par a fi mai complicate decat credem.

Cum procedam cand gasim persoana decedata in locuinta?

In primul rand trebuie sa anuntati politia si ambulanta pentru a se constata decesul si pentru a se decide daca s-a produs intr-un mod suspect sau au fost cauze natural. In cazul batranilor, moartea nu mai este atat de imprevizibila, iar unii membrii ai familiei considera ca nu mai este nevoie chemarea autoritatilor, insa este ilegal sa nu anuntati decesul, chiar ati putea fi incriminat.

Politistul va va adresa o serie de intrebari pentru a determina daca este vreo actiune suspecta, iar medicul ambulantei va constata decesul si va determina cauza acestuia. Multe persoane nu au destula tarie de caracter incat sa vada trupul neisufletit zacand in locuinta si este ilegal sa il detineti mai mult de doua ore de la constatarea decesului si, de asemenea, sa transportati personal defunctul.

Cum voi transporta persoana decedata la capela?

Pentru a realiza o astfel de actiune este nevoie sa apelati la persoane autorizate. Trupul neinsufletit nu trebuie sa stea prea mult timp neimbalsamat deoarece va incepe sa se dezintegreze. Pentru a putea pregati defunctul pentru inmormantare va recomand sa apelati o companie ce presteaza servicii funerare Bucuresti.

Acestia se vor ocupa de preluarea trupului din locuinta si transportarea acestuia la unitatea acestora pentru a il pregati de inhumare. Procesele realizate sunt cele de toaletare, imbalsamare si imbracare. Cu o astfel de companie puteti sa realizati o inmormantare onorabila celui drag.

Cum pot organiza o inmormantare daca nu imi permit din punct de vedere financiar?

Daca persoana ce s-a stins din viata era pensionata, trebuie sa lauti la cunostiinta faptul ca multe companii ofera pachete funerare ce pot fi achitate in baza talonului de pensie. Daca nu va permiteti sa ii organizati celui grad o inmormantare onorbila, puteti sa folositi ajutorul oferit de stat pentru inmormantari ce va acoperi integral pachetul de servicii funerare complete oferit de agentie.

In momentul in care contactati firma ce urmeaza sa presteze astfel de servicii, acestia vor trimite la dumneavoastra, in cel mai scurt timp, un agent ce va va prezenta detaliile si va va conduce la sediu pentru a discuta detaliat procedeele aferente. Vi se vor prezenta toate ofertele si impreuna cu dumneavoastra il vor alege pe cel potrivit.

Din cauza faptului ca situatia la care sunteti supus este dificila, iar tristetea este foarte mare, s-ar putea sa fie afectate capacitatile dumneavoastra de a lua decizii, de aceea profesionistii vor avea grija sa va aduca la cunostinta toate detaliile si costurile, astfel incat sa nu ramaneti dezamagit.

Ce fel de servicii contin pachetele funerare?

In astfel de pachete trebuie sa fie incluse toate serviciile si obiectele necesare pentru realizarea inmormantarii. Spre exemplu, trebuie inclus un sicriu ce contine toate dotarile, serviciile de transport, imbalsamare si toaletare, de asemenea, pachetele trebuie sa cuprinda si pachetel epntru pomana, lumanari, coliva, etc.

Aceste lucruri trebuie sa fie nelipsita dintr-un pachet funerar complet. De asemenea, anumite companii ofera in cazul persoanelor ce au decedat si erau pensionate, astfel de pachete complete ce pot fi achitate cu ajutorul de inmormantare oferit de stat.

Din punctul meu de vedere, colaborarea cu o astfel de companie este o alegere foarte buna deoarece va usureaza din treburi si totodata poate fi o alinare pentru dumneavoastra. O companie serioasa va incheia un contract cu dumneavoastra prin care vor presta serviciile, iar ulterior, dupa ce eliberati ajutorul oferit de stat pentru inmormantare, sa achitati costurile. Acest lucru este mult mai ideal deoarece multe familii indoliate nu isi permit plata din banii proprii.

Apelati cu incredere la o astfel de comanie cand treceti prin nefericitul eveniment de a pierde o persoana draga.