Ce nevoi trebuie sa iti acopere serviciile de inchirieri masini?

Exista numeroase motive pentru care oamenii apeleaza la servicii de inchirieri masini: fie trebuie sa participe la un eveniment de business ori unul privat, precum o nunta sau un botez, fie vor pur si simplu sa plece intr-un concediu sau un city break alaturi de persoana iubita ori de familie. Totusi, indiferent care ar fi motivul, oamenii se asteapta sa primeasca de la compania de rent a car mai mult decat o simpla masina. Mai exact, pe langa aspectul strict utilitar, ei isi doresc o adevarata experienta, pe care sa o tina minte si sa o repete in viitor.

Pentru ca deznodamantul sa fie unul fericit, ei trebuie sa apeleze la o companie profesionista de inchirieri masini, precum FocusRent, care are o experienta de peste 10 ani pe pietele extrem de competitive din Bucuresti, Otopeni si Cluj. In continuare, vom vedea ce nevoi ale clientilor reuseste sa satisfaca aceasta companie, prin serviciile pe care le ofera:

1. Siguranta. Datoria oricarei firme de inchirieri masini este aceea de a garanta siguranta clientilor sai, atunci cand se afla la volan sau in autoturism. In acest sens, FocusRent are un parc auto format exclusiv din masini mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si testate temeinic inainte de a-ti fi livrate. In plus, acestea au dotari premium de siguranta, printre care ABS, ESP, servodirectie si airbag-uri. In plus, microbuzele de 8+1 locuri, precum Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, sunt dotate cu Asistent pentru mentinerea atentiei, Asistent de stabilizare la curenti laterali, Asistent pentru pornirea in rampa si sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, sistem ESP perfectionat si sistem Side Assist.

2. Confort. De asemenea, in momentul in care apeleaza la o companie de inchirieri masini, oamenii au asteptarea sa primeasca un autoturism luxos, confortabil si spatios. In acest sens, FocusRent iti pune la dispozitie autoturisme cu scaune sport, ajustabile, cu tapiterie din piele naturala, trapa, inchidere centralizata si pilot automat. In plus, microbuzele dispun de suficient loc pentru 9 persoane (inclusiv soferul), 3 bagaje mari si 3 bagaje mici, mai mult decat este necesar oricarei familii care pleaca intr-o binemeritata vacanta.

3. Lipsa grijilor. O alta caracteristica pe care o au in comun toti cei care apeleaza la companiile de inchirieri masini este aceea ca isi doresc sa aiba cat mai putine griji. In mod logic, atunci cand inchiriezi un autoturism, te astepti ca firma de rent a car sa se ocupe de tot si sa nu fii nevoit sa pierzi timp si sa cheltui bani pentru diverse taxe si drumuri la benzinarii si spalatorii, ca atunci cand ai o masina personala.

Astfel, compania de inchirieri masini sus-numita iti va livra autoturismele cu toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta), dar si cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa. In schimb, obligatia ta este de a conduce masina legal si de a o ingriji ca si cand ar fi proprietate personala, urmand sa o returnezi tot cu rezervorul plin.