Ce măsuri a luat echipa Urgent Curat pentru curățenia halelor industriale

Curatenie in halele industriale

Într-o astfel de perioadă, firmele du curățenie profesională sunt suprasolicitate. Urgent Curat, una dintre cele mai populare firme de curățenie din capitală și cu o experiență vastă în domeniu, a luat toate măsurile necesare pentru a face față acestei perioade de criză.

,,În prezent ne confruntăm cu o cerere crescută a solicitărilor pentru halele industriale. Am sporit măsurile de protecție, dar și numărul de consumabile, pentru a ne asigura că putem răspunde pozitiv fiecărei solicitări. Ne bucurăm să vedem că românii înțeleg nevoia de a face schimbări pentru a ne proteja în această perioadă și vom face tot posibilul să ajutăm.” a declarat un reprezentant al firmei de curățenie.

Curățenia în halele industriale

Întreaga echipă folosește echipament de protecție, iar măsurile de prevenție au fost înăsprite. În consecință, cantitatea de dezinfectant a fost suplimentată, iar soluțiile de curățenie folosite în halele industriale, birouri, dar și imobile, conțin alcool. Întregul proces este desfășurat cu foarte mare atenție, iar echipele și-au luat toate măsurile de precauție necesare.

În cazul halelor industriale, dezinfectarea este extrem de importantă în timpul unei pandemii. În astfel de spații, curățenia trebuie efectuată de echipe întregi, pe o perioadă mai lungă de timp, deoarece spațiile sunt generoase și există posibilitatea omiterii anumitor locuri unde germenii se pot înmulți. Din fericire, spre deosebire de alte spații, halele industriale pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul echipamentelor profesionale, care facilitează procesul prin economisirea timpului dedicat curățeniei, dar și prin obținerea unor rezultate cu mult peste așteptări.

Urgent Curat își respectă principiile chiar și în vreme de criză

• Soluții ecologice

Urgent Curat asigură utilizarea soluțiilor ecologice de curățare a suprafețelor. În acest fel, întregul proces devine unul non-toxic și prietenos cu mediul înconjurător.

• Promptitudine

Promptitudinea și punctualitatea sunt două caracteristici importante în orice domeniu, dar mai ales în cel al curățeniei profesionale, în special pe timp de criză. Firma Urgent Curat și-a sporit portofoliul în această perioadă pentru a răspunde multitudinii de nevoi a clienților.

• Flexibilitate

Flexibilitatea este un punct forte, care se reflectă în posibilitatea personalizării pachetelor de curățenie. În acest fel, fiecare client își poate crea propriul pachet, adaptat nevoilor spațiului care urmează să fie curățat de profesioniști.

• Consumabile asigurate

Prețul serviciilor de curățenie include atât transportul, cât și consumabilele și soluțiile necesare, pentru ca echipa să poată folosi doar produse de calitate superioară și eficiente.

Firma profesională de curățenie Urgent Curat aparține grupului Global Cleaning Solutions și este una dintre cele mai mari din capitală. Cu peste 10 ani experiență în domeniul curățeniei la domiciliu, dar și a birourilor și a halelor industriale, Urgent Curat este o firmă care s-a făcut remarcată prin profesionalism și multitudinea de avantaje oferite. Firma este înregistrată sub J40/6230/2012, CUI RO 30263874, și își desfășoară activitatea pe teritoriul întregului București și Ilfov.

Telefon: 0756 821 812
E-mail: office@urgentcurat.com
Website: https://urgentcurat.com/curatenie-hale-industriale.html