Ce înseamnă uși de exterior premium

usi exterior

Ușa exterioară este de maximă importanță în orice spațiu rezidențial sau profesional, căci are un rol funcțional foarte clar: securizarea respectivului spațiu. Astfel, fie că vorbim de o locuință, fie că ne referim la un spațiu de tip magazin, restaurant, bar, hotel, pensiune, clădire de birouri, spațiu de producție sau de depozitare, nevoia securității este iminentă. Ușa de intrare / ieșire trebuie astfel să fie solidă și sigură, de încredere pentru utilizatori, simplu de manevrat în același timp. Pentru că trăim într-o lume modernă, avem însă pretenții și mai ridicate: vrem ca ușa intrare să fie… frumoasă. Ba chiar impresionantă, desăvârșită ca finisaje, elegantă și impunătoare prin rafinamentul detaliilor.

Garanție de lungă durată, la pachet cu servicii profesionale

Ușile de exterior premium reușesc să împlinească toate aștepările utilizatorilor, oricât de exigente ar fi acestea. Clienții care caută o usă exterioară din clasa superioară au parte de o experiență plăcută încă din cadrul procesului de selecție și achiziție. Spre exemplu, la Rom Decor, cei dornici de o ușă intrare apartament sau spațiu office ori HoReCa primesc consultanță tehnică specializată, au parte de soluții tehnice profesionale și garanție de lungă durată pentru produsul achiziționat.

Se oferă chiar montaj și măsurători, la cerere, contra cost. “Dacă optați pentru serviciile de montaj autorizat, veți beneficia implicit și de măsurătoare realizată de specialiștii noștri, în termen de 24 de ore de la data solicitării acestui serviciu. În cadrul măsurătorii, se constată golurile existente, se stabilesc golurile de montaj necesare și se acorda consiliere”, menționează reprezentanții Rom Decor. Prin serviciile de montaj Porta, opționale pentru client, garanția standard legală de 2 ani se extinde până la o perioadă de 5 ani.

Uși de exterior la comandă pentru spații rezidențiale sau profesionale

În showroom-urile Rom Decor din București, Constanța, Galați și Ploiești, clienții primesc informații complete și pot configura ușa dorită, pe care o vor primi la comandă fermă. Ușile de exterior pot fi plătite și în rate, cu carduri de credit, prin sistemele de plată în rate (chiar și fără dobândă) oferite de partenerii financiar-bancari.

Configurații personalizate, la comandă, pentru clienți exigenți

Ai ales un model de ușă exterior casă? Să presupunem că îți place modelul A.4, din plăci de stejar stratificat, finisat cu vopsea pe bază de apă. Modelul are un profil de metal în rama cantului, astfel încât rigiditatea să fie asigurată. Detaliile merită menționate la această ușă de exterior: include set bicameral de geamuri termoizolante reflex maro, cu rama geamului din oţel inoxidabil. De asemenea, pragul este fabricat din stejar stratificat și oţel inoxidabil. Pe langă prag, toc ușă și kit montaj, pachetul include două încuietori independente antiefracţie de clasa 4 ENV adaptate pentru doi cilindri antifurt, precum și 3 balamale 3D cu posibilitatea de reglare în 3 planuri.

La această ușă din intrare prezentată mai sus, clientul poate alege culoarea din șase variante disponibile. Se poate realiza pachetul perfect cu extra opțiuni, de exemplu balama Premium Simonswerk seria 4000, capace pentru balamale, broască tip bandă cu mecanism de prindere Winkhaus STV și multe altele.