fbpx

Ce inseamna tuburi de rulat?

tuburi de rulat

Poate ca nu multi dintre voi cunoaste si nici nu sunteti familiarizati cu aceasta denumire de tuburi de rulat sau tuburi de tigari, dar de-a lungul acestui articol urmeaza sa stabilim mai multe detalii despre aceste tuburi de rulat si ce sunt si pot reprezenta ele cu adevarat.

Tuburile de rulat sau tuburile de tigari, asa acestea mai sunt cunoscute sunt fabricate dintr-o foita si un filtru, fiind gata pregatite a putea fi umplute cu tutunul preferat de consumator. Am putea sa spunem ca un tub de rulat reprezinta o tigara goala ce trebuie sa fie injectata cu tutun. Prin aceasta metoda vei reusi astfel sa obtii tigari la un pret mult mai mic, insa probabil de calitate superioara tigarilor pe care le achizitionezi gata facute, la pachet.

Pe piata pot fi gasite foarte multe variante de tuburi la mai multe dimensiuni. Vorbim aici de tuburi de 5.5 milimetri denumite tuburi micro slim, de tuburi de 6.8 milimetri si 7 milimetri slim, de si de tuburi tip king size sau lungi 100’s.

Totodata, pe piata vei mai putea gasi si tuburi ce pot sa difere in functie de material, avand aici uburi cu sau fara carbon dar si tuburi ce au filtrul aerisit sau reccesed.

Modele de tuburi de rulat

Asa cum am spus, exista mai multe variante de tuburi de rulat, insa rezumand oarecum, acestea se impart in doua mari categorii.

Avem in special tuburi de rulat cu un filtru de marime standard, ce masoara 15 mm in lungime. Aceste filtre prezinta un filtru colorat, fiind tuburile si filtrele ce se recomanda in cazul in care va doriti sa realizati o tigara ceva mai tare.

A doua varianta este reprezentata de un tub de rulat cu un filtru de 20mm. Cand vorbim de acest tip de filtru vorbim in special de unul din cele mai bine balansate filtre, putand a se plia pe nevoile diferitelor tipuri de fumatori.

Asadar, cu siguranta ca o astfel de varianta de tub de rulat ar reprezenta alegerea ideala in cazul in care iti doresti sa iti personalizezi, pana la urma, tigara asa cum doresti, si de ce nu, sa iesi mult mai iefitn din punct de vedere al pretului. Pe piata exista nenumarate tipuri de astfel de tuburi ce pot fi achizitionate la diverse preturi, mai mici sau mai mari, dar si nenumarate variante de pungi sau cutii de tutun ce pot fi achizitionate dupa nevoile tale, special pentru a-ti face o tigara exact dupa bunul plac.

Deci, pe langa faptul ca vei obtine un raport calitativ exact pe placul tau, te vei putea bucura si de un pret mult mai scazut, per total, decat in cazul achizitionarii unui pachet de tigari deja existent pe piata. Cu siguranta ca tuburile de rulat in combinatie cu tutunul preferat vor reprezenta cea mai buna alegere.