fbpx

Ce inseamna tabloul canvas

Fiind o imagine imprimata, tabloul canvas este alegerea cea mai buna pentru orice persoana care doreste sa-si imbunatateasca aspectul casei. Un astfel de tablou poate fi realizat pe mai multe tipuri de materiale, el poate fi asadar realizat atat pe panza, cat si pe un material sintetic sau pe bumbac. De asemenea, acest material va fi taiat cu grija si apoi va fi intins pe un cadru din lemn.

Potrivit celor de la tablofy, in functie de imprimanta care se va folosi, cerneala, dar si materialul pentru imprimare, se va putea obtine o imagine cu adevarat speciala. Tabloul va fi in acest fel unul cat se poate de reusit. Acesta va arata foarte bine si va fi mereu pe placul vostru. Daca toate materialele pe care le veti folosi in realizarea acestui tablou vor fi de o calitate foarte buna, atunci veti vedea ca rezultatul va fi unul cu adevarat uimitor si il veti aprecia foarte mult.

Un tablou canvas poate fi o adevarata opera de arta moderna, acesta oferindu-va avantajul unui pret accesibil pentru orice buzunar. Imaginile pentru imprimare sunt atat imagini de tip stoc, cat si imagini luate de pe site-urile de specialitate sau chiar fotografii personale, acestea fiind alese in functie de dorinte, dar si de nevoile voastre.

De cate feluri sunt aceste tablouri?

 Aceste tablouri sunt de mai multe feluri si anume tablouri canvas adica o singura imagine, aceasta fiind imprimata pe un material. Mai exista si tablouri multi-canvas, precum si colaje pe canvas. In cazul tablourilor multi-canvas, veti avea o imagine impartita in 2 sau in 3 parti. Aceste parti sunt imprimate separat, dar si montate pe cadre din lemn. Un astfel de tablou este mai potrivit pentru imaginile mari, de tip panorama.

Colajele pe canvas sunt apreciate, mai ales atunci cand clientul are mai multe imagini preferate. Se poate genera un astfel de colaj chiar din fotografiile pe care doriti sa le puneti pe canvas. Mai exista si tablouri canvas predefinite, precum si tablouri personalizate, acestea fiind si ele o alegere foarte buna pentru voi.

Tablourile canvas predefinite sunt cele pe care o firma care produce astfel de tablouri le are deja in stoc. Acestea au imagini frumoase, ele oferind niste situatii pe care oricine le-ar aprecia. Imaginile sunt luate de pe site-urile de specialitate si astfel ele arata foarte bine. Aceste tablouri sunt un decor perfect, ele fiind ideale pentru spatiul de la birou sau spatiul de acasa. De asemenea, acestea mai pot fi folosite si in alte spatii publice, ale caror proprietari isi doresc sa mai adauge un plus de culosre spatiului respectiv. Este o idee foarte buna asadar sa aveti aceste tablouri in vedere.

Tablourile canvas personalizate sunt o alta solutie destul de des folosita. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care isi doresc sa aiba in casa fotografii cu persoanele dragi. Fiecare fotografie are o anumita semnificatie, de aceea aceste fotografii sunt unele cu adevarat speciale. Fotografiile pot fi daruite prietenilor, dar si familiei, iar acestia vor pretui aceasta fotografie mereu. Dimensiunile, dar si preturile unui astfel de tablou pot varia destul de mult, de aceea trebuie sa stiti care sunt cele mai potrivite dimensiuni inainte de a comanda aceste tablouri. Mai multe informatii gasiti pe: https://www.tablofy.ro/