Ce inseamna organizarea unui eveniment perfect?

Inainte de a fi implicati in aceasta situatie si de a vedea totul indeaproapre cam toata lumea crede ca se poate descurca pe propriile puteri in organizarea unei nunti. Pe parcurs lucrurile se schimba, totul devine foarte dificil si nu mai faceti fata, aveti nevoie de idei, de oameni priceputi, sau cel putin care au mai organizat inainte un astfel de eveniment, ceva care sa transforme nunta intr-una originala si spectaculoasa. Profesionistii de la Ice Art va recomanda gheata evenimente in diferite forme pentru infrumusetarea spatiului si destinderea atmosferei.

Cum sa inlocuiti clasicile aranjamente florale? Inlocuiti clasicele decoruri pentru nunti, care nu fac decat sa confunde o nunta cu alta, iesiti din tipar, mergeti pe ce se poarta in 2016 si adaugati ceva special, o sculpturi gheata care pot lua diferite forme si pe care le puteti aseza chiar si pe masa in loc de aranjamentele florale, sau puteti adauga aranjamentelor o nota de prospetime cu florile incastrate in gheata de diferite forme si personalizate pentru fiecare nunta in parte.

Oricine are nevoie de un suport profesionist pentru o nunta, fie ca vreti doar cateva idei, sfaturi, fie ca lasati evenimentul pe mana specialistilor cu siguranta este o necesitate. Sculpturile din gheata, o inovatie in materie de organizare eveniemente este un must have al sezonului de nunti 2016 sunt apreciate atat de invitati cat si de organizatori.