fbpx

Ce inseamna ERP distributie?

soft de distributie

Sistemul ERP distributie presupune o platforma de gestionare a afacerilor pe care intreprinderile, producatorii si distribuitorii o folosesc pentru a colecta, stoca, gestiona si comunica date in toate functiile intreprinderii.

Prin integrarea informatiilor din toate domeniile unei afaceri, inclusiv planificarea produselor, dezvoltarea, resurse umane, procese de fabricatie, vanzari si marketing si multe altele intr-un singur sistem complet al intreprinderii, sistemele ERP permit partajarea datelor in departamente in timp real pentru a eficientiza procesele si automatizeaza sarcinile comune.

De multe ori, sistemele ERP sunt strans legate de industriile de fabricatie si distributie, dar nu se discuta niciodata cu adevarat cum sau daca difera.

Software-ul ERP avansat ajuta distribuitorii si producatorii sa prognozeze intreruperi inainte ca acestea sa se intample prin utilizarea unor capabilitati de analiza puternice. Un sistem ERP ofera, de asemenea, o perspectiva bazata pe date despre cum sa se evite exact problemele.

Planificarea resurselor pentru intreprinderi reprezinta o noua viziune indrazneata pentru distributie si modul in care opereaza companiile de distributie. Pentru achizitionarea unui soft de distributie, cei interesati pot accesa site-ul attosoft.ro. Toti cei care aleg serviciile Attosoft sunt foarte multumiti pentru calitatea serviciilor.

Ce este software-ul ERP distributie?

Software-ul ERP reprezinta o noua viziune indrazneata pentru distributie si modul in care opereaza companiile de distributie. Instrumentele ERP de distributie sunt de obicei construite cu (sau combinate cu) functii de business intelligence si Customer Relationship Management (CRM) care ofera o perspectiva valoroasa asupra obiceiurilor de cumparare ale clientilor.

Soft de distributie | ERP distributie | AttoSoft.ro

ERP distributie

Din punct de vedere tehnic, distribuitorii au nevoie de mai multe instrumente, deoarece ofera solutii complete. Functii precum gestionarea flotei, gestionarea stocurilor, marketing si expediere sunt toate necesare pentru ca un distribuitor de succes sa isi desfasoare activitatea, dar nu sunt neaparat importante pentru producator.

Indiferent de dimensiune, un sistem ERP ar trebui sa ofere functionalitate pentru toate procesele de afaceri, prin simplificarea acestora dintr-o singura baza de date. Din punct de vedere economic, o solutie ERP ii ajuta pe distribuitori sa tina evidenta preturilor. Prognozarea elasticitatii si a cerintelor de stabilire a preturilor este practic imposibil de realizat manual, astfel incat un ERP este esential pentru a ramane competitiv pe piata de distributie.