Ce fel de prize alegem pentru siguranta casei si familiei?

In functie de cat de complexa este instalatia electrica din casa dumneavoastra, puteti alege foarte usor tipul de prize si varianta cea mai potrivita, cea mai usor de montat si care ofera siguranta cat mai mare casei si familiei. Daca numarul consumatorilor din casa este mai mare, clar aveti nevoie de mai multe prize si intrerupatoare, iar varianta modulara ar fi cea mai indicata. Gama de prize modulare va permite sa puneti mai multe dispozitive intr-o singura doza, dar acest lucru depinde de complexitatea instalatiei electrice din casa.

Prize compacte cu un design placut! Este foarte important sa cautati tipuri de priza care se adapteaza perfect cerintelor si necesitatilor voastre. La fel de mult conteaza si calitatea, de aceea prizele Schneider se afla in topul recomandarilor deoarece se incadreaza perfect intr-un raport calitate pret excelent. Fiecare producator are o gama mai ieftina si una mai scumpa, la care cu siguranta veti gasi o solutie optima in functie de bugetul disponibil. Pe site-ul Euro Vial Lighting gasiti o gama foarte larga de prize modulare, prize simple, la preturi foarte accesibile.

Vreti sa schimbati toate prizele si intrerupatoarele din casa? Pentru a fi in pas cu tehnologia, dar si pentru a incadra mai multe dispozitive in aceeasi priza, recomandarea noastra sunt prizele si intrerupatoarele modulare. Adaptati instalatia electrica la evolutia thnologiei si folositi intr-o singura doza priza tv, priza usb, priza pentru internet si renuntati la utilizarea prelungitoarelor si firelor intinse prin toata casa.