fbpx

Ce factori contribuie la alegerea lenjeriilor de pat?

Lenjeriile pentru pat pot avea un impact mare asupra intregii estetici a camerei dumneavoastra. Aceste lenjerii se gasesc in modele extrem de diverse, astfel ca sansa ca dumneavoastra sa gasiti ceva pe placul vostru este destul de mare.

Care sunt criterile de alegere a lenjeriilor de pat?

Producatorii creaza mereu modele noi de lenjerii, astfel ca mereu exista o noua optiune pentru dumneavoastra. Dar in alegerea lenjeriilor de pat contribuie si anumiti factori pe care de acum ar trebui sa ii luati in considerare cand vreti sa le achizitionati.

lenjerii de pat 1

Atunci cand va alegeti un nou set de lenjerii de pat exista anumite criterii de baza pe care trebuie sa le luati in considerare. Acestea vor dicta durata de viata si calitatea lenjeriilor de pat. Astfel ca daca va doriti sa achizitionati ceva de calitate fiti atenti la urmatoarele detalii:

Numarul de fire dicteaza de cele mai multe ori confortul oferit de catre lenjerii. Iar ca regula generala, cu cat acesta este mai mare cu atat este mai confortabila. Dar exista inca un anumit aspect legat de aceasta regula, si anume faptul ca va puteti limita la numarul de 400-450 caci mai multe fire decat atat nu vor face o prea mare diferenta. In acest mod puteti si economisi niste banuti.

Pe langa numarul de fire un alt criteriu foarte important este materialul folosit. Acesta de cele mai multe ori va dicta calitatea lenjeriei. Desi poliesterul este cel mai ieftin material si este destul de dur, acesta nu este apreciat pentru textura sa rigida. Mult mai cautat este bumbacul care este si confortabil, iar pretul sau nu este unul prea ridicat. Mai puteti alege si acele lenjerii realizate din matase sau satin.

Trebuie sa fiti atenti si la dimensiunea patului dumneavoastra pentru a nu alege o lenjerie prea mica.

De ce sa alegeti lenjeriile de pat Patone?

Lenjeriile de pat Patone s-au dovedit a fi de-a randul anilor unele foarte calitative, de aceea clientii s-au declarat multumiti de varietatea de modele.

Daca va doriti o transformare spectaculoasa a dormitorului dumneavoastra, puteti apela la una dintre cele mai simple solutii. Va intrebati in ce consista aceasta schimbare? Alegerea unei noi lenjerii pentru pat de la Patone. Desi vi se pare un detaliu mic aceasta poate avea un mare impact asupra imaginii intregului dumneavoastra dormitor. Aceasta poate dicta intreaga estetica a dormitorului. Lenjeriile pentru pat de la Patone se gasesc intr-o gama foarte variata de culori si modele, astfel veti gasi ceva si pe placul dumneavoastra. Vreti un model simplu sau unul 3D? La Patone veti gasi orice va doriti.