Ce facem vara aceasta?

Pentru iubitorii de soare si de distractie vara este cel mai tare sezon si cel mai asteptat moment pentru concediul anual si marea vacanta. Sunt si cateva persoane care aleg muntele in orice anotimp, poate pentru ca nu le place sa stea la soare sau pentru ca vor o vacanta relaxanta si linistita, dar majoritatea aleg marea pentru concediul de vara. Pe litoral exista o multime de lucruri de facut, de activitati pentru toate varstele, de distractii pe plaja si mai ales de cluburi de noapte unde distractia este in toi in fiecare seara. Pensiunea din Eforie Nord, La Mer va pregateste o multime de oferte de cazare pentru sezonul ce urmeaza.

De ce preferam marea in detrimental muntelui? Iata ca foarte multi prefera marea pentru soare, pentru bronz, pentru distractie, dar si pentru beneficiile pe care aceasta le ofera organismului. Soarele are si efecte benefice asupra organismului , datorita ultravioletelor, mai are efecte curative si asupra tulburarilor starii de spirit sau de afectivitate, precum stresul, depresia, anxietatea si simptomele acestora, dar sa nu uitam si de apa marina care ne ofera numeroase beneficii. Statiunea Eforie Nord ofera cazare la vila La Mer si este pregatita cu cele mai bune oferte de pe litoral.

Vila din Eforie Nord, La Mer este o oaza de liniste si de relaxare, pozitionata fix pe malul marii, ce ofera cazare tot timpul anului intr-un regim de trei stele cu conditii excelente, la preturi incredibil de mici, mai ales pentru rezervarile timpurii.