Ce extraoptiuni poti sa ai la inchirierea unei masini in Cluj?

Despre procedura inchirierii unei masini am mai discutat. Este foarte simplu, doar aruncam o privire pe catalog si ne hotaram asupra modelului in functie de buget, si lansam comanda. Masina se inchiriaza in baza unui contract si beneficiati de ea pe toata durata perioadei pentru care ati achitat.

rent a car cluj

Dar ce extraoptiuni putem sa solicitam? Nu sunt multe companii care ofera pe langa inchirieri si accesorii, dar noi am gasit o comapanie de inchirieri masini Cluj care pune la dispozitie si diverse accesorii care ne pot veni in ajutor in functie de necesitati.

Ce fel de accesorii? Daca aveti copil, atunci este bine sa stiti ca puteti sa solicitati si un scaun de copil pentru a il transporta pe micut in siguranta. Nu trebuie sa va faceti probleme in acest sens. Trebuie ca atunci cand lansati comanda sa solicitati si acest accesoriu, iar masina va fi livrata impreuna cu scaunul de copil.

In cazul in car va ganditi ca puteti sa calatoriti cu un copil si fara ajutorul unui scaun special, aflati ca este prevazut in codul rutier faptul ca e interzis sa circulam impreuna cu un copil sub 3 ani fara echipament special, adica fara scaun special de copil. In caz contrar, puteti sa fiti amendat contraventional si puteti si in pericol siguranta copilului.

O alta prevedere legislativa este faptul ca nu aveti voie sa transportati copii pe scaunul din fata. Pentru a putea fi transportat in fata el trebuie sa aiba o inaltime peste 135 cm. In cazul in care copilul este prea mare pentru un scaun special trebuie sa va folositi de centurile de siguranta.
Daca mergi intr-o excursie sau intr-o vacanta, poti sa soliciti de la compania de inchirieri si portbagaj suplimentar pentru bagajele tale. Astfel nu trebuie sa iti faci griji unde vei pune si cum vei transporta toate bagajele tale.

O alta optiune de acccesoriu este GPS-ul. Este extrem de folositor daca te deplasezi prin zone si rute pe care nu le cunosti. Iti poate simplifica traseul si cu ajutorul lui poti gasi cele mai rapide si mai optime rute pentru a ajunge la destinatia ta.

Pentru cei care vin din strainatate le poate fi de folos si un telefon cu numar de Romania pe care sa il foloseasca temporar pe perioada in care vor sta aici. Telefonul se va inapoia la sfarsitul contractului de inchiriere, iar convorbirile se vor efectua contra-cost, dar avand in vedere ca operatorii de telefonie din Romania au foarte multe oferte cu minute nationale gratuite, este greu de crezut ca vei face costuri foarte mari.
Pe langa telefon poti solicita si un laptop in cazul in care ai de gand sa lucrezi sau ai diverse proiecte ce necesita un laptop. Alte accesorii sunt laturile de masina pentru iarna, extrem de utile pe timp cu zapezi, ustensile de deszapezit, de dezghetat masina si altele.

In fapt, aceasta companie pune la dispozitie extrem de multe accesorii, iar daca doriti ceva ce nu ati identificat in lista de mai sus, cel mai simplu este sa apelati si sa solicitati accesoriul dorit, fara sa va faceti griji ca nu ar fi o optiune disponibila. Companiile de inchirieri fac tot posibilul sa ofere pachete complete de rent a car.