Ce este un sistem ERP si cum ajuta afacerea?

ERP de distributie

Un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) utilizat in cadrul afacerilor pentru ca datele sa fie colectate, stocate si comunicate este, concret, o platforma de gestionare. Fiecare intreprindere, oricat de mica, pentru a fi rentabila si eficienta, are nevoie de o metoda de organizare.

Acest software integreaza si ruleaza toate aspectele ce tin de afacere – de la organizarea materiei prime, gestionarea si optimizarea inventarului, planificarea productiei, pana la controale financiare si chiar gestionarea relatiilor cu clientii. Specialistii de la https://attosoft.ro ofera intreprinzatorilor oportunitatea de la identifica problemele din companie, de a elimina ineficientele si de a imbunatati relatiile cu clientii, facilitand colaborarea in timp real cu ajutorul unor sisteme inteligente.

Cum imi ajuta afacerea un sistem ERP?

Sistemele ERP permit intreprinderilor sa aiba mai mare cunostinta si vizibilitate asupra operatiunilor din lantul de aprovizionare. Accesul la aceste date importante le permite sa ia decizii critice si sa aiba mereu un avantaj in plus in fata competitorilor din industrie, indiferent de cat de mare sau mica ar fi concurenta. Un astfel de sistem ofera vizibilitate in operatiuni, astfel incat problemele sunt identificate mai usor, iar angajatii pot lua decizii in cunostinta de cauza. Datele financiare sunt intotdeauna actuale datorita integrarii in timp real a solutiilor financiare, de distributie si de productie.

ERP de distributie | Sistem ERP | AttoSOFT.ro

sistem ERP

Un sistem ERP de distributie ajuta intreprinderile sa devina mai eficiente in timp si sa isi imbunatateasca productivitatea, eliminand tehnicile de introducere a datelor pe cale manuala. Antreprenorii care au apelat la astfel de sisteme inteligente afirma utilitatea lor, realizand ca acele foi pe care obisnuiau sa le scrie de mana lucrau impotriva lor. Utilizand in intregime sisteme tehnologice, afacerea se extinde. In plus, sistemele sunt usor de folosit pentru incepatori, mai ales daca sunt furnizate de la specialistii care ofera clientilor consultanta.

Un alt avantaj al utilizarii sistemelor ERP este posibilitatea mentinerii legaturii stranse cu colaboratorii. Mai mult decat atat, intreprinzatorii pot implementa un astfel de sistem pe smartphone-urile angajatilor, care vor avea acces la date in timp real chiar si cand se afla in afara biroului. Chiar si superiorii pot accesa un astfel de sistem, practica prin care ei pot conduce in mod eficient afacerea, chiar daca sunt departe de birou.