fbpx

Ce este un bestseller si de ce ar trebui sa cautati in oferta unui anticariat online?

carti de citit

Cartile bune se gasesc la un pret mic in mediul virtual, intr-un anticariat online la sectiunea bestseller. Ce este un bestseller si de ce este o lectura recomandata cititorilor care vor sa se delecteze cu o carte buna? Bestsellerul este “cea mai bine vanduta carte” dintr-un anumit domeniu. Practic, este vorba despre carti interesante, foarte bine receptionate de catre public, listate pe edituri si genuri literare, pe autori si pe perioade de timp.

Carti de tip bestseller din toate timpurile, incluse in oferta unui anticariat online

Bestseller-urile sunt carti de citit care la un moment dat, din momentul lansarii si pana in prezent, au reprezentat cele mai bune aparitii dintr-un anumit an, cele mai apreciate lecturi dintr-un anumit domeniu sau cele mai populare carti care au avut priza la publicul larg. Numarul de pagini ale lecturii nu determina valoarea bestseller-ului, pentru ca in aceasta categorie sunt incluse atat romane stufoase, cat si nuvele scurte sau colectii de povestiri.

Un bestseller va avea pe coperta si criteriul dupa care a fost catalogat in aceasta categorie, iar cititorii se pot lamuri in privinta acestui aspect inainte de a o cumpara din oferta www.printrecarti.ro.

Carti de citit | anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat online

Ce recomanda un bestseller pentru a fi cumparat de catre cititori?

Topurile de recomandari de carti bestseller sunt realizate pe baza volumului vanzarilor, de cele mai multe ori, cel mai simplu si mai concludent top care determina titlurile cu cea mai mare priza la public. In functie de preferintele literare si de cat de mult se regasesc potentialii clienti in tipologia cititorului tipic, acestia vor aprecia mai mult sau mai putin aceste carti bune.

Ce inseamna un bestseller in Romania?

Criteriile incadrarii unei lucrari in categoria bestseller pot fi diferite de la o tara la alta. In Romania, reprezentantii librariilor considera ca un bestseller este acea carte care se vinde in peste 10000 de exemplare. Dar la vanzarea unei carti contribuie foarte multe criterii, de aceea cartile nou aparute sunt destul de greu de clasificat in aceasta categorie.